Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.391
- 3.340
- 458
Eveet son hazirliklari yaptik 15-20 dk icinde yola cikiyoruz. Hakkinizi helal edin rengolar. Ben wifi buldukca foto felan paylasmaya calisacagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yolculuklar.Eveet son hazirliklari yaptik 15-20 dk icinde yola cikiyoruz. Hakkinizi helal edin rengolar. Ben wifi buldukca foto felan paylasmaya calisacagim
Tencere imalatçısı mısın üstatVallah ben thailand'a sadece kari icin gidiyorum yalan yok yani.
yok araba aksesuar satiyorumTencere imalatçısı mısın üstat
Thailandda çok fazla erkekten dönme var diyorlar,Vallah ben thailand'a sadece kari icin gidiyorum yalan yok yani.
Thailandda çok fazla erkekten dönme var diyorlar,
Ayırt edilmez sekilde operasyonlar geçiriyorlarmıs estetik olarak da,
Doğru mudur,
Eğer öyleyse büyük sıkıntı Singapur ve thailand
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Thailandda çok fazla erkekten dönme var diyorlar,
Doğru mudur,
Bilemiyorum, arkadaşımın abisinin ortağı seks turizmi için gitmiş,Dudaktan hersey anlasilir da gec kalinmiş olabilir coktan![]()
Genelde Ladyboylar Taili kızlardan güzel oluyor . Taili kızlar güzel değildir büyük oranda baya çirkindir hatta . Fakat ikisinin de fahişelik olarak yapanı genel olarak ayrışıyor . Ladyboylar daha şaşalı ve abartılı bakımlı oluyor . Kızlar ise çelimsiz genelde göğüssüz oluyor o kadar abartılı giyinmiyor ve ladyboylar kadar abartılı cinsel hareketler yapmıyorlar daha utangaç oluyorlar .Thailandda çok fazla erkekten dönme var diyorlar,
Doğru mudur,
Hmm, bugün de bir şey öğrenmiş olduk.Dudaktan hersey anlasilir da gec kalinmiş olabilir coktan![]()
Puhahhaah dudagim neden ucukladi saniyorsunHmm, bugün de bir şey öğrenmiş olduk.
Allah kabul etsin reis oraya gittin camilerimi geziyorsun?Buda otel odamdan Istiklal camisi ve manzaraEkli dosyayı görüntüle 29528