Tatil İçin Endonezya, Java ve Bali Adaları

uzakdoğuya gidip cami manzarası çekeni de ilk defa gördüm!!

uzakdoğuya gidip cami manzarası çekeni de ilk defa gördüm!!
Batida da yasasak, doguyada gitsek Elhamdulillah muslumaniz Aslanim. Uzaya gitsek uzayda da yapariz ibadetimizi. 5 vakit olmasada cuma namazlarini kacirmamaya ozen gosteririm.

Niyetlerimiz farkli demekki.
Sen Ladyboylarla takilmayi sevebilirsin (Sen derken genel anlamda soyluyorum, uzak doguya ne icin gidecegini bilemem ama aklima ilk gelen aganigi naganigi oldu + bizim millet abazadir bayagi) bir baskasi Tarih sever, doga sever, kumsal sever...

Guney dogu Asyaya gelmisim. Bu cografyanin en buyuk camisine gitmemimi yadirgiyorsunuz? :s

Tayland sizi bekliyor ne diyeyim!IMG-20180925-WA0019.webp

Ekli dosyalar

• IMG-20180925-WA0005.webp
    IMG-20180925-WA0005.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 27
Batida da yasasak, doguyada gitsek Elhamdulillah muslumaniz Aslanim. Uzaya gitsek uzayda da yapariz ibadetimizi. 5 vakit olmasada cuma namazlarini kacirmamaya ozen gosteririm.

Niyetlerimiz farkli demekki.
Sen Ladyboylarla takilmayi sevebilirsin (Sen derken genel anlamda soyluyorum, uzak doguya ne icin gidecegini bilemem ama aklima ilk gelen aganigi naganigi oldu + bizim millet abazadir bayagi) bir baskasi Tarih sever, doga sever, kumsal sever...

Guney dogu Asyaya gelmisim. Bu cografyanin en buyuk camisine gitmemimi yadirgiyorsunuz? :s

Tayland sizi bekliyor ne diyeyim!Ekli dosyayı görüntüle 30083

ne atarlanıyorsun koçum ebene küfür etmedik! ilk defa o diyarlara gidip cami fotoğrafı çekip paylaşan adam gördüm dedim.ister cami fotoğrafı çek ister gece kulübüne git.

ne atarlanıyorsun koçum ebene küfür etmedik! ilk defa o diyarlara gidip cami fotoğrafı çekip paylaşan adam gördüm dedim.ister cami fotoğrafı çek ister gece kulübüne git.
Sana resmen top dedi Adaş

Ladyboy fln ne alaka

Sen derken 'genel anlamda diyorum' dedim bu 1

2. Si ebemi tanimiyorum, hastanede Elin gavuru. Istedigini diyebilirsin

3. O paylasimin bana manali geldi. Yani ardinda birsey var (dalga) gibi hisettim. Dogru hissettiysem sozlerimi geri almiyorum ama yanlis hissettiysem ozur dilemesini de bilirim ve diliyorumda (eger gercekten sadece onu demek istediysen)

4. Ben kimseye top demedim ama bizim milletin Taylanda, Ukraynaya gitme nedenleri bellidir. Benim isim olmaz.

5. Ulan @Arif Ulu az degilsin haa

6. Hoca moca karistirmissin... Simdi O cumlenede tecrube babinda bi cevap verebilirim fakat butun olay yanlis anlasilmadan ibaret olma ihtimali + konunun uzayip gereksiz tartismalara yol acmamasi icin demiyorum ama cumleni geri alirsan sevinirim!

7. Bidaha Ulan @Arif Ulu

+ Endonezya Musluman bir ulke, nasil yabancilar TR ye gelince Cami fotosu paylasiyorsa bende paylastim. Amma takildiniz haa

Ben kimseye top demedim ama bizim milletin Taylanda, Ukraynaya gitme nedenleri bellidir. Benim isim olmaz.

Ne yani... Ukrayna ve Tayland'a gidenler top fantazileri için mi gidiyorlar ? Onlar top mu oluyor şimdi ?!

Hiç mi bayanlar yok o ülkede?!

Sen derken 'genel anlamda diyorum' dedim bu 1

2. Si ebemi tanimiyorum, hastanede Elin gavuru. Istedigini diyebilirsin

3. O paylasimin bana manali geldi. Yani ardinda birsey var (dalga) gibi hisettim. Dogru hissettiysem sozlerimi geri almiyorum ama yanlis hissettiysem ozur dilemesini de bilirim ve diliyorumda (eger gercekten sadece onu demek istediysen)

4. Ben kimseye top demedim ama bizim milletin Taylanda, Ukraynaya gitme nedenleri bellidir. Benim isim olmaz.

5. Ulan @Arif Ulu az degilsin haa

6. Hoca moca karistirmissin... Simdi O cumlenede tecrube babinda bi cevap verebilirim fakat butun olay yanlis anlasilmadan ibaret olma ihtimali + konunun uzayip gereksiz tartismalara yol acmamasi icin demiyorum ama cumleni geri alirsan sevinirim!

7. Bidaha Ulan @Arif Ulu

+ Endonezya Musluman bir ulke, nasil yabancilar TR ye gelince Cami fotosu paylasiyorsa bende paylastim. Amma takildiniz haa

mana vs. aramana gerek yok dostum o diyarlara gidip fotoğraf paylaşan tonla insan var ilk defa senin gibi cami fotoğrafı paylaşanı görünce ilginç geldi.uzak doğuya özellikle bali tayland tarafına tatile gidenlerin %99 u cami fotoğrafı paylaşmak için gitmiyor oraya onun için ilginç geldi.

Ne yani... Ukrayna ve Tayland'a gidenler top fantazileri için mi gidiyorlar ? Onlar top mu oluyor şimdi ?!

Hiç mi bayanlar yok o ülkede?!
Ladyboylara bayan gozuyle bakan hatta kopege, essege atlayan bir millete mensubuz. Hatirlatirim.

Abazalikta next leveliz yani!

Fatih yaşıyor musun sen. ? Bali'de sıkıntı var diyorlardı. Merak ettim.

Fatih yaşıyor musun sen. ? Bali'de sıkıntı var diyorlardı. Merak ettim.
Allah razi Olsun rdas. Valla 2-3 gundur dusunuyorum, 2 deprem 1 tsunami bi volkan patlamasi yasadik forumda hal hatir soran yok diye.

Iyiyim Allaha sukur sikinti yok fakat burada vaziyetler biraz karisik. Yardim konvoylari yaralilar cenazeler vesaire. Insanlari Java ya Baliye hastanelere getiriyorlar. Zirt pirt askeri konvoylar var, dun mesela cumhurbaskanlari felan geldi, eski cumhurbaskanlari geldi yollari kapatiyorlar vesaire. Bende maddi anlamda elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum insanlara.

Insanlar depremden ve tsunamiden dolayi yuksek yerlere kaciyorlar ardindan volkan patliyor. Cok can sikici bir durum. Allah yardimcilari olsun insaAllah.

Tekrar sordugun icin tesekkur ederim rdas. Zaten gozumde guzel yerlerdeydin simdi daha da pekistirdin. Allah razi olsun

Geri
Üst Alt