Eh napim?
direge tirmanip sana sov yapmasini bekleme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eh napim?
direge tirmanip sana sov yapmasini bekleme
Batida da yasasak, doguyada gitsek Elhamdulillah muslumaniz Aslanim. Uzaya gitsek uzayda da yapariz ibadetimizi. 5 vakit olmasada cuma namazlarini kacirmamaya ozen gosteririm.uzakdoğuya gidip cami manzarası çekeni de ilk defa gördüm!!
Ayni tuvalette karsilasirsan sikinti buyukTatil Tayland da yapılır
O çok basit oldu ya ...yine de TR standartlarında gideri var.Arif o beyaz kilot lu ne yaw koymasaydın iyiydi
Batida da yasasak, doguyada gitsek Elhamdulillah muslumaniz Aslanim. Uzaya gitsek uzayda da yapariz ibadetimizi. 5 vakit olmasada cuma namazlarini kacirmamaya ozen gosteririm.
Niyetlerimiz farkli demekki.
Sen Ladyboylarla takilmayi sevebilirsin (Sen derken genel anlamda soyluyorum, uzak doguya ne icin gidecegini bilemem ama aklima ilk gelen aganigi naganigi oldu + bizim millet abazadir bayagi) bir baskasi Tarih sever, doga sever, kumsal sever...
Guney dogu Asyaya gelmisim. Bu cografyanin en buyuk camisine gitmemimi yadirgiyorsunuz? :s
Tayland sizi bekliyor ne diyeyim!Ekli dosyayı görüntüle 30083
Sana resmen top dedi Adaşne atarlanıyorsun koçum ebene küfür etmedik! ilk defa o diyarlara gidip cami fotoğrafı çekip paylaşan adam gördüm dedim.ister cami fotoğrafı çek ister gece kulübüne git.
Sana resmen top dedi Adaş
Ladyboy fln ne alaka
Sen derken 'genel anlamda diyorum' dedim bu 1ne atarlanıyorsun koçum ebene küfür etmedik! ilk defa o diyarlara gidip cami fotoğrafı çekip paylaşan adam gördüm dedim.ister cami fotoğrafı çek ister gece kulübüne git.
Ben kimseye top demedim ama bizim milletin Taylanda, Ukraynaya gitme nedenleri bellidir. Benim isim olmaz.
Sen derken 'genel anlamda diyorum' dedim bu 1
2. Si ebemi tanimiyorum, hastanede Elin gavuru. Istedigini diyebilirsin
3. O paylasimin bana manali geldi. Yani ardinda birsey var (dalga) gibi hisettim. Dogru hissettiysem sozlerimi geri almiyorum ama yanlis hissettiysem ozur dilemesini de bilirim ve diliyorumda (eger gercekten sadece onu demek istediysen)
4. Ben kimseye top demedim ama bizim milletin Taylanda, Ukraynaya gitme nedenleri bellidir. Benim isim olmaz.
5. Ulan @Arif Ulu az degilsin haa
6. Hoca moca karistirmissin... Simdi O cumlenede tecrube babinda bi cevap verebilirim fakat butun olay yanlis anlasilmadan ibaret olma ihtimali + konunun uzayip gereksiz tartismalara yol acmamasi icin demiyorum ama cumleni geri alirsan sevinirim!
7. Bidaha Ulan @Arif Ulu
+ Endonezya Musluman bir ulke, nasil yabancilar TR ye gelince Cami fotosu paylasiyorsa bende paylastim. Amma takildiniz haa
Ladyboylara bayan gozuyle bakan hatta kopege, essege atlayan bir millete mensubuz. Hatirlatirim.Ne yani... Ukrayna ve Tayland'a gidenler top fantazileri için mi gidiyorlar ? Onlar top mu oluyor şimdi ?!
Hiç mi bayanlar yok o ülkede?!
Allah razi Olsun rdas. Valla 2-3 gundur dusunuyorum, 2 deprem 1 tsunami bi volkan patlamasi yasadik forumda hal hatir soran yok diye.Fatih yaşıyor musun sen. ? Bali'de sıkıntı var diyorlardı. Merak ettim.