# Tatsuya Itō

Boya takıcaksak japonya pazarına hiç dalmayalım ortalama 1.60 1.70 arası zaten orda

musap bence iyi öneri scout dediğin böyle adamları önerecek arkadaş gidip chelsea arsenal gibi manyakların peşinde olduğu gençleri biz para dökmeden alamayız zaten. İyiyse 3-4 mio veririr buna fazlası eksi yazar.

musap bence iyi öneri scout dediğin böyle adamları önerecek arkadaş gidip chelsea arsenal gibi manyakların peşinde olduğu gençleri biz para dökmeden alamayız zaten. İyiyse 3-4 mio veririr buna fazlası eksi yazar.
Şimdi mesela musap'ın bedavaya yaptığı bu işi emre utkucan yapınca adam başı 15.000 euro prim alıyor...Sonra da rererörö borcumuz neden var yaz ismailenver...Bu devirde scouta para mı verilir?

Şimdi mesela musap'ın bedavaya yaptığı bu işi emre utkucan yapınca adam başı 15.000 euro prim alıyor...Sonra da rererörö borcumuz neden var yaz ismailenver...Bu devirde scouta para mı verilir?

Önerdiği adam başıysa iyiymiş.

Önerdiği adam başıysa iyiymiş.
Üstat ben yatayım senin postu nasıl anladım ilk başta biliyor musun? Musap'ın önerdiği adamın başı iyi mi? Kandilin hayrı uyanıkların olsun zira biraz daha kalırsam; İto'nun sadece başı mı 15 imiş olarak algılayabilirim ki bu gecenin mana ve ehemmiyetine yakışmaz...hürmetler...

İto iyi güzel de ...bence biz daha çok güçlü zenci oyunculara bakalım. Ne varsa zenci kardeşlerimiz de var. Sadece işlevi değil; boyu da önemlidir.

Haraguchi videoları izler bize gelmesini isterdim.Herif bildiğin fos çıktı üzdüydü

Vvv zamanlarında Honda gelseydi bizde çok iş yapardı

Haraguchi yi alsaydık söve söve yollardık Naga da şuan takımda olmazdı :D Böyle ön bilgiler çok değerli Naga tuttu diye takımı Japon çöplüğüne çevirmeyelim de :D

Bu arada oyuncuyu beğendim yanlış anlaşılmasın Musap :D

Daha önce videosu bu kadar kötü olan profesyonel bir futbolcu görmemiştim. Sabri'yi bile pazarlarsın video ile ama ağa bu nedir çocuk ayakta duramıyor video boyunca futbol oynamasını geçtim.

Şu videoda gayet iyi gözüküyor

Yok, yine beğenmedim. Ortaları tıpkı Amrabat gibi bakmadan kesiyor. Bilmiyorum takım olarak böyle mi çalışmışlar diyeceğim de hiç biri de etkili olmadığına göre pek öyle değil hep aynı yere atmış. Pasları kötü değil buna nazaran, topla hızlı ama burada yerler onu 2 tekme filan yedikten sonra bir daha düşünür. 8 milyon filan bu profile vermek intihar olur bence.

çöp

yada hobbit takımına alabiliris

attigi gol nedense sayilmadi

Geri
Üst Alt