- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Boya takıcaksak japonya pazarına hiç dalmayalım ortalama 1.60 1.70 arası zaten orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi mesela musap'ın bedavaya yaptığı bu işi emre utkucan yapınca adam başı 15.000 euro prim alıyor...Sonra da rererörö borcumuz neden var yaz ismailenver...Bu devirde scouta para mı verilir?musap bence iyi öneri scout dediğin böyle adamları önerecek arkadaş gidip chelsea arsenal gibi manyakların peşinde olduğu gençleri biz para dökmeden alamayız zaten. İyiyse 3-4 mio veririr buna fazlası eksi yazar.
Şimdi mesela musap'ın bedavaya yaptığı bu işi emre utkucan yapınca adam başı 15.000 euro prim alıyor...Sonra da rererörö borcumuz neden var yaz ismailenver...Bu devirde scouta para mı verilir?
Üstat ben yatayım senin postu nasıl anladım ilk başta biliyor musun? Musap'ın önerdiği adamın başı iyi mi? Kandilin hayrı uyanıkların olsun zira biraz daha kalırsam; İto'nun sadece başı mı 15 imiş olarak algılayabilirim ki bu gecenin mana ve ehemmiyetine yakışmaz...hürmetler...Önerdiği adam başıysa iyiymiş.
Alanzinho nasıl çıktı ?Alanzinho gibi çıkmasın?
Jose Rodriguez gibi.Alanzinho nasıl çıktı ?Alanzinho gibi çıkmasın?
Jose Rodriguez gibi.Alanzinho nasıl çıktı ?Alanzinho gibi çıkmasın?
İto iyi güzel de ...bence biz daha çok güçlü zenci oyunculara bakalım. Ne varsa zenci kardeşlerimiz de var.
Daha önce videosu bu kadar kötü olan profesyonel bir futbolcu görmemiştim. Sabri'yi bile pazarlarsın video ile ama ağa bu nedir çocuk ayakta duramıyor video boyunca futbol oynamasını geçtim.
Şu videoda gayet iyi gözüküyor