Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
bizim naga buna 5 çeker. q7 yi ikili de 6-0 yapan, muz orta ve boyu kadar zıplayabilen fare..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En fazla 8 olur. Hamburgun neredeye oynayacagina bagli. Kümeye düserlerse 3-4e alirsin. Ligde kalirlarsa 8 e8 milyon? Çok değilmi
Hamburg bu sezon sadece 29 gol atip en golcüleri 5 tane atmis
bu gecen maclari. 1:25min : Ito penalti cikariyor
2:05 sakinlikle yaptigi ortaya bak bi (assist)
Bu da Schalke ya karsi
2:04 Ito yine topu kurtariyor cabaliyor posisyon yaratiyor.
Valla bunu alacagimiza bugun benim yazdigim Shoya Nakajima'yi alalim
Arada net kalite farki var, Nakajima adeta bir Japon Messi
haydaaa...Videolar Turkiyede izlenmiyor telif hakkindan![]()
1,64 boyu 1 cm için şahsımı üzdün
Evet de herifin bir de boya ihtiyaci yok, elinden her sey geliyor
Aldığımız paraya mümkün değil ama yarı fiyatına neden olmasın üstat grubu iyi...Üstelik borç-alacak farkına da fayda getirir sadece bonservis olarak bakmayın bilançoda bunun alacağı maaşlar-primler-menajer komisyonları hep 1 sene üzeri olduğu için uzun vadeli borçlara yazar bu satılınca alacakları da gitmiş oluyor bu sıfırlanan alacaklar borç hanemizden düşüyor böylece doğal olarak da borç-alacak farkımız azalıyor artı gelen bonservis de cabası...Bence yarı fiyata satılsın ama millet bir acayip hemen yarı fiyatına satıldı diye haber yaparlar...Belhandada oynuyacak okutabilirmiyiz
Aldığımız paraya mümkün değil ama yarı fiyatına neden olmasın üstat grubu iyi...Üstelik borç-alacak farkına da fayda getirir sadece bonservis olarak bakmayın bilançoda bunun alacağı maaşlar-primler-menajer komisyonları hep 1 sene üzeri olduğu için uzun vadeli borçlara yazar bu satılınca alacakları da gitmiş oluyor bu sıfırlanan alacaklar borç hanemizden düşüyor böylece doğal olarak da borç-alacak farkımız azalıyor artı gelen bonservis de cabası...Bence yarı fiyata satılsın ama millet bir acayip hemen yarı fiyatına satıldı diye haber yaparlar...
Bedavaya satılsa razıyım
Nice ve Bremen 5m vermeye hazir DK sonrasi 6 bile cikarabiliriz tasin suyunu sikarak
Bedavaya sattığında 60 trilyon kar etmiş oluyorsun üstatBedavaya satılsa razıyım
Bedavaya sattığında 60 trilyon kar etmiş oluyorsun üstatİşte şimdi bunu Trabzon yapmaya başlayacak biz de yapmalıyız...Böyle böyle borç biter...
Aynen zaten katıldığımı söylemeye çalıştım üstatişte bedava değil aslında bonservisden çok olan maaşı zaten.
Bunu daha çok beğendim ama yaş farkı var aralarında sonuçta. İTO Almanya alt yapısı görmüş birisi üstelik.üstat yaklaşımın çok doğru ama izle çocuğu temel kanat özelliklerini haiz...izlemeden karar verme tamamen aklımdan uçup gitmiş nasıl ket vurduysam ama musap hatırlattı sağolsun bir bakın bence siz de...
Nakajima videosu ustad
dünya kupası oynayacak üstat millet biz dünya kupasına gitmiyoruz diye yok sayıyor ama tüm dünya futbol piyasasını 4 yıllığına şekillendirecek bir turnuva geliyor ve bu da piyasa yapabilir yaparsa bence hiç bulaşmayalım allah yolunu açık etsin gitsin başkasına musallat olsunBunu daha çok beğendim ama yaş farkı var aralarında sonuçta. İTO Almanya alt yapısı görmüş birisi üstelik.
Hazır olanını ama tercih ederim ama fiyatı az değildir bunun.
Aynen zaten katıldığımı söylemeye çalıştım üstat
hesap ortada üstat ayrıca kurallarda da öyle talimatta yazıyorsa 8 altyapılı iyi oynar oynamaz diye bakmayıp yazacaksın 8 oyuncuyu yoksa bejeke gibi 21 oyuncu bildirir rezil olursun...Katılıyorum sana özetle ki 3-4 milyon euro bonservisi de hiç hesaba katmadık...Belhanda o kadar da çöp değil eder o paraya sadece biz çok verdik. Ona da minimum 15 trilyon de topla 60 ile al sana 75 trilyon neredeyse şampiyonlar ligi katılımı kadar kaynağın oldu...Beyin Bedava...Rakamlara gelince konu rahat anlaşırız seninle