Tayfur Bingöl: "Puan kaybetmemizin sebeplerinden biri de zemin"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Beşiktaş'ta forma giyen Tayfur Bingöl:

"Puan kaybetmemizin sebeplerinden biri de zemin. Pas yapan bir takımız. Oynadığımız sahanın zemini çok sertti, top çok fazla sekiyordu."

"1 puan bizi mutlu etmedi. Bugün bana göre Beşiktaş olarak daha domine etmemiz gerekiyordu oyunu. Haftaya Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'yi yenip 3 puanı almamız gerekiyor."

bu kim diyeceğimde bjklı heralde o yüzden çokta önemli değil

Istanbulspor Wembley Stadinda mi oynadi? Hayirdir senin icin zemin kötüyse rakibin icin de ayni sartlar gecerli.

bjknin maçları londrada oynanmalı

allahın angutu top şişirmeyi pas yapıyoruz sanmış

JJ size gununuzu gosterıcektir

Ya götüme bak sanki bana messi pas yapamıyorlarmış ulan daha 6 ay önce akdeniz bölgesi gibi bir nimette tarla gibi zeminde oynuyordun.

"Dün doğdu .....tu, bugün oldu koktu" cuk oturdu.

Tayfur Bingöl: "Puan kaybetmemizin sebeplerinden biri de zemin. Pas yapan bir takımız. Oynadığımız sahanın zemini çok sertti, top çok fazla sekiyordu."

Tayfur Bingöl: "1 puan bizi mutlu etmedi. Bugün bana göre Beşiktaş olarak daha domine etmemiz gerekiyordu oyunu. Haftaya Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe'yi yenip 3 puanı almamız gerekiyor."
Pas yapan takımız lafı tamamen yalan. BJK ileri Weghorst'a veya defans arkasına Nkoudu'ya uzun top atma. Nereye pas yapan takım.

Geri
Üst Alt