Taylan Antalyalı: "Çok üzgünüm, arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum"

biz senden razı değiliz taylan kusura bakma

Taylan Antalyalı: "İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Bu maçla birlikte çıkış yapacağımıza inanıyoruz. Umarım bunun devamını getireceğiz."

Taylan Antalyalı: "Pozisyonumda hataya yer yok, birkaç maçta hata yaptım ve golle sonuçlandı. Çok üzgünüm, arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ciddi bir efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz, umarım bundan sonra 3 puanların devamı gelir."
Rakip takım için kurduğu bir cümle.

Erzurum’un yedeği bu takımda banko oynuyorsa bizden bir bok olmaz.

üzgün olmakla olmuyor bu işler. galatasarayda oynayacak seviyede değilsin, seni oynatanda suç tabi o ayrı mesele.

Evet Galatasaray forması değil de rakip takım forması giyenleri kast ediyorsan "arkadaşlarım" diye müthiş yardımcı oluyorsun onlara. Rakibin en tehlikeli hücumları Ömer ve Taylan resmen

Ya bi aus kardesim her hafta özür dilemeyin çikin „Ben yapamiyorum yeteneksizim“ deyin Bi kere

Yaklaşık 7-8 sene sonra birine bela okudum, teşekkürler. Taylan bundan sonra 6'da değil, ilk sezonundaki gibi 10'da değerlendirilmeli yoksa bu takımda yeri yok.

Taylan Antalyalı: "Pozisyonumda hataya yer yok, birkaç maçta hata yaptım ve golle sonuçlandı. Çok üzgünüm, arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Ciddi bir efor sarf ediyoruz. Çok istekliyiz, umarım bundan sonra 3 puanların devamı gelir."

Hayal dünyasında.

U 17deki berkay atay kadar topcu degilsin taylan,insallah berkay alir formayı

Geri
Üst Alt