- 21 Ocak 2010
- 72.526
- 51.018
- 5.003
Etebo ile uzaktan yakından alakası olmayan bir adam.Neyse izleyince görürüz zaten.
Etoboyu herkes 6 numara sanıyor ama bildiğim deep lying midfelder left
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etebo ile uzaktan yakından alakası olmayan bir adam.Neyse izleyince görürüz zaten.
Forum fenerli trol dolu.Gecen sene defansta oynamista orda bile siritmamista nedense bu forumda Taylan sevilmiyor .Bugunde iyi performans verdi Taylana bile bazen katlanamayan taraftar Ali yavuzu 2 macta yer gibi geliyor
Aynen bende bunu anlatmaya çalışmıştım.Etoboyu herkes 6 numara sanıyor ama bildiğim deep lying midfelder left
Tekrar söylüyorum. Bu çocuk bu sene çok şans bulacak.
Bu sezonun Ömer’i olacaktır
Benimle aynı yaşta da ben ondan bahsetmiyorum. Sadece herkes Taylan'ın bu sene şans bulamayacağını söylüyordu. Ben de çok şans bulacağını söylemiştim. Sen benim söylediğimden neden Taylan'a wonderkid muamelesi yaptığımı çıkardın onu anlamadım?senden yaşlı rtaş
yoksa ft gibi herifi genç topçu mu sanıorsun
Etoboyu herkes 6 numara sanıyor ama bildiğim deep lying midfelder left
Gelecek hafta bakalim kesik yiyecek mi
Gecen sezon da ft aynisini yapmisti
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Benimle aynı yaşta da ben ondan bahsetmiyorum. Sadece herkes Taylan'ın bu sene şans bulamayacağını söylüyordu. Ben de çok şans bulacağını söylemiştim. Sen benim söylediğimden neden Taylan'a wonderkid muamelesi yaptığımı çıkardın onu anlamadım?
He anladım. Yok ya henüz genciz sonuçta. O yüzden çocuk lafı yanlış olmaz diye düşündüm. Birisi bana o çocuk da çok tatlıymış dese yanlış anlamam. O adam da malın tekiymiş dese yine yanlış anlamam. 23-27 arası her sıfatın üzerine yakıştığı yıllar gibi geliyor bana.çocuk demişin ya
klasiktir bizde zaten oÖmer demişken adam şu anda Şener’den bile daha beter durumda. Bir ara maaşına zam yapılacak haberleri çıkmıştı. Sanırım bir çok kişide olduğu gibi zam yaptık ve performansı yerle bir oldu.
Eski atttigim mesajlar duruyordur bakabilirsinizSen mi savundun