Taylan Antalyalı: "Her gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum"

İş ahlakı olan yerli genç sayılabilecek oyuncu bu herifi bize kazandırdığın için teşekkürler hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senden yaşlı rtaş
yoksa ft gibi herifi genç topçu mu sanıorsun
Benimle aynı yaşta da ben ondan bahsetmiyorum. Sadece herkes Taylan'ın bu sene şans bulamayacağını söylüyordu. Ben de çok şans bulacağını söylemiştim. Sen benim söylediğimden neden Taylan'a wonderkid muamelesi yaptığımı çıkardın onu anlamadım?

Gelecek hafta bakalim kesik yiyecek mi
Gecen sezon da ft aynisini yapmisti

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
IMG-20200913-WA0012.webp

Benimle aynı yaşta da ben ondan bahsetmiyorum. Sadece herkes Taylan'ın bu sene şans bulamayacağını söylüyordu. Ben de çok şans bulacağını söylemiştim. Sen benim söylediğimden neden Taylan'a wonderkid muamelesi yaptığımı çıkardın onu anlamadım?

çocuk demişin ya

6 numara için Taylan'ı düşünmek bana pek gerçekçi gelmiyor ama dur bakalım. İstenirse, çok çalışırsa olmayacak hiçbir şey yok.

Bu ligte iyi bir yerlere gelmek o kadar zor değil. Çok çalışmak > doğuştan yetenek

çocuk demişin ya
He anladım. Yok ya henüz genciz sonuçta. O yüzden çocuk lafı yanlış olmaz diye düşündüm. Birisi bana o çocuk da çok tatlıymış dese yanlış anlamam. O adam da malın tekiymiş dese yine yanlış anlamam. 23-27 arası her sıfatın üzerine yakıştığı yıllar gibi geliyor bana. :D

Sana Güveniyorum !

"oyun görüşü iyi olan pasör bir Önlibero" yaratmak istiyor Sinyor Terim.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Geri
Üst Alt