Taylan Antalyalı Zam İstedi, Yönetim Kabul Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Taylan-from-Antalya-gave-confidence.img.jpeg

Taylan Antalyalı'nın zam istemesinin ardından sarı-kırmızılı yönetim zam yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray yönetimi, performansını yükselten Taylan Antalyalı'nın maaşında düzeltme yapmaya hazırlanıyor. Başarılı futbolcuya, Mustafa Cengiz döneminde maaşına düzeltme sözü verilmiş ancak işleme konulmamıştı.

Sabah'ın haberine göre, bu yıl 2 milyon 200 bin TL kazanan Taylan'ın maaşı yükseltilecek, 2023'e kadar olan sözleşmesinin de uzatılma ihtimali bulunuyor.

Milli futbolcu, bu sezon Galatasaray formasıyla 13 resmi maça çıktı.

Hakli gayet aytacin falan yarisini kazaniyor cocuk insallah formunu da toparlar bu yil kotu basladi

300-400 bin euroluk oyunculara milyonlar dağıtmamak lazım

Zam talebine eyvallahta öyle uçuk kaçık zamlar yapılmaz umarım..

2019-2020 sezonu için net 2.000.000 TL sabit transfer ücreti

2020-2021 sezonu için net 2.200.000 TL sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 2.500.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 3.000.000 TL sabit transfer ücreti

Zaten her sezon artıyor maaşı beğenmiyorsa takım bulsun kendine

Zamcik verseydik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hakli gayet aytacin falan yarisini kazaniyor cocuk insallah formunu da toparlar bu yil kotu basladi
Öyle maaşlandırma olmaz

Yüksek para alıp verim vermeyenleri,düşük maaş alıp verim veren seviyesine çekmeliyiz

Bugün ardaya 10m tl verirsen az buçuk oynayan biri bende 10 isterim der,ne zam isteyenin önünü alırsın nede maaş bütçesinin

Burak iyi bişey yapıp hemen kötü bişeyle durumu dengeliyo,keremede zam haberleri çıkmış

Zamı bırak devre arası hem taylan hrmde keremi yollamak lazım para ediyoken,zam yaparsak ne satacaz ne de kendileri gitmek isteyecek

Semihten,selçuktan,buraktan hiçmi ders almadınız aga siz,o dönem bunlara zam yapmak yanlıştı çünkü satamadık diye eleştirenler bugün kereme taylana evet hakediyolar zam yapılmalı diyolar

Bizi 5 sene üst üste şampiyon yapıp,şligini kazandırıp,o süper kupa senin bu kıtalararası kupa benim başarıdan başarıya koşturdularda benmi kaçırdım

Ya performansa dayalı sözleşme yaparsın karşılıklı win win olur makul seviyede yada zam mam yok teklif getirin gidin

6 numara pozisyonu icin yeterli bulmasamda, devamli sure alan bir futbolcu icin maasi dusuk. Maclari tribunden izleyip 3-4 kati maas alan futbolcularimiz mevcut. Zammi abartmazsalar makul bir istek olur. 400k civari olmasi abarti sayilmaz.

Öyle maaşlandırma olmaz

Yüksek para alıp verim vermeyenleri,düşük maaş alıp verim veren seviyesine çekmeliyiz

Bugün ardaya 10m tl verirsen az buçuk oynayan biri bende 10 isterim der,ne zam isteyenin önünü alırsın nede maaş bütçesinin
Tamam aytaca bakmayalim

Taylan bundan bagimsiz 400-500 bin euro maasi bence hakediyor.

Belmas meraklıydı sanki zam yapmaya kimin zam yaptırdıgını biliyoruz aslında

Geri
Üst Alt