Taylan ve Luyindama'nın Sözleşmeleri Uzatıldı!

Rıza agabey bu hamleden memnun degil gibi

Screenshot_20211101-195559.webp

İsmail dışında diğer ikisi gayet mantıklı bence. İsmail'İ hiç anlamadım.

Yerli ve yedek lerden de oluşuyor kadro hocam
Evet Deniz biliyorum. Hatta kadromuzun %75i yedeklerden oluşuyor zaten.🤣 Umarım bu statü işine uygun bir kaleci de bulunur da +1den kaçınabiliriz. Taylan bu formuyla ışık vermiyor, düzelirse iyi ama emare de göstermiyor epeydir. Aytaç, Emre vs derken böyle doluyor kadro benim demek istediğim o. Yoksa biliyoruz biz de kuralları.

Evet Deniz biliyorum. Hatta kadromuzun %75i yedeklerden oluşuyor zaten. Umarım bu statü işine uygun bir kaleci de bulunur da +1den kaçınabiliriz. Taylan bu formuyla ışık vermiyor, düzelirse iyi ama emare de göstermiyor epeydir. Aytaç, Emre vs derken böyle doluyor kadro benim demek istediğim o. Yoksa biliyoruz biz de kuralları.
Yedek de olsa kalite yükselsin şu andakinden diyorsun ok. Ama o derecede yerlileri umarım bulabiliriz hocam

Taylanda konsantre eksikligi var , full konsantre oynadigi vakit cok daha iyi oynuyor ama top ayagina filan gelince bazen dalip gidiyor durakliyor ve sacmaliyor kendisini toparlamasi lazim.

Luyindama da milli takimi birakmali adamin kariyerini bitereceklerdi neredeyse.
Sen yasiyon mu lan

Luyindamayi ocak ayinda direk garanti oynayabilecegi yere kiralik yollayalim. En kötü ihtimal degerini yükseltir ve sezon sonu satariz.

Çipe hariç doğru hamleler eğer aşırı bir maaş artışı yoksa.

Hamleler yerinde ikiside sakatlık sonrası bocalama evresinde Taylan bizle devam edecek. Luyindama kesinlikle kiralanması gerekiyor. En azından ödediğimiz bonservisi kirtarsak mevcut kurla karlı bile sayılabiliriz.

3 tane iyi stopere ihtiyamiz var zaten o yuzden dogru karar. Taylan ise futbol oynamaya karar verirse iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

13480344-728xauto.jpg

Galatasaray Taylan Antalyalı ile 4 yıllık, Christian Luyindama ile 2 yıllık, İsmail Çipe ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

İç transfer kapsamında çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, tam üç oyuncusuyla anlaşmaya vardı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, milli futbolcu Taylan Antalyalı ile 4 yıllık sözleşme uzatıldığı açıklandı.

Galatasaray, Kongolu savunmacı Christian Luyindama ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı kırmızılılardan yapılan son açıklamada ise kaleci İsmail Çipe ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

2019 yılında bedelsiz olarak Erzurumspor'dan Galatasaray'a transfer olan Taylan, toplam 76 maçta forma giyerken 2 gol atıp 8 asist yaptı.

Luyindama istese oynayabileceği bir takıma gidip imza parası da alabilirdi. Uzağa gitmeye gerek yok bizim ligdeki her takım da çökerdi kendisine.

Luyindama şu haliyle full zarar. Şampiyonluğu riske sokacağımiza yarım sezon bir yere kiralayıp kendine gelmesini sağlamak lazım bence.

Dogru karar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt