- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Kim olmalı yerli taylan yerine hocamTaylana Bide zam yapmışlardır bu yeteneksiz vasata eyy allahım ya bu takımdan hiçbirşey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim olmalı yerli taylan yerine hocamTaylana Bide zam yapmışlardır bu yeteneksiz vasata eyy allahım ya bu takımdan hiçbirşey olmaz
Aytacı bile denerdim yerineKim olmalı yerli taylan yerine hocam
Evet Deniz biliyorum. Hatta kadromuzun %75i yedeklerden oluşuyor zaten.Yerli ve yedek lerden de oluşuyor kadro hocam
Yedek de olsa kalite yükselsin şu andakinden diyorsun ok. Ama o derecede yerlileri umarım bulabiliriz hocamEvet Deniz biliyorum. Hatta kadromuzun %75i yedeklerden oluşuyor zaten.Umarım bu statü işine uygun bir kaleci de bulunur da +1den kaçınabiliriz. Taylan bu formuyla ışık vermiyor, düzelirse iyi ama emare de göstermiyor epeydir. Aytaç, Emre vs derken böyle doluyor kadro benim demek istediğim o. Yoksa biliyoruz biz de kuralları.

Sen yasiyon mu lanTaylanda konsantre eksikligi var , full konsantre oynadigi vakit cok daha iyi oynuyor ama top ayagina filan gelince bazen dalip gidiyor durakliyor ve sacmaliyor kendisini toparlamasi lazim.
Luyindama da milli takimi birakmali adamin kariyerini bitereceklerdi neredeyse.
Sen yasiyon mu lan