tayyip talha sanuç

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
4 sene önce iflas eden karabük'te oyuncu kalmayinca alt yapi oyunculari forma giymisti. hem bizden hem fener'den 7 gol yedikleri macta oynayanlarin icinde suan bir yerlere gelen tek oyuncu belki de. bu sezon itibariyle adana demirspor'da kendine ciddi sekilde yer buldu. takip etmekte fayda var.

tayyip-samet-inler-yunus dörtlüsü hep full oynarken sinan kurt yedege cekildi, kaan kanak tamamen gönderildi. adana demir'de kalici olabilir.

4 senedir ADSde her sene min 15 20 maç oynamıştır zaten. Potansiyeli hep yüksekti süper lig için geç bile kaldığını düşünüyorum. Bu yaz olmazsa seneye Avrupa'ya gider

Hazır Akbaba için transfer görüşmesi yapılırken Tayyip Talha' yı da pazarlığa dahil ederdim. Sırf geçen yaz ve ara transfer dönemlerinde Gedson için yaptıklarının rövanşı için dahi yapardım bunu. Kaldı ki ümit vaad eden bir futbolcu. FB ve BJK a transferi söz konusu olmadan önce bile Kaan yerine daha iyi bir tercih olacağını ifade etmiştim.

Futbol oynamayı bilmiyorsan oynama be çocuk. Arka arkaya iki maçta da kırmızı kart mı görülür. Bu seviyeleri beceremediğini kanıtladı.

2.8 milyona abdülkerim alıp bunu ve sameti kuşlara itelemek

Belki çok büyük potansiyel barındırmıyordu ama son birkaç maçtır yaptığı şabanlıkları da yapacak biri değildi ve yapmıyordu Demirspor'da filan, sakatlanıp döndükten sonra büyük yakıyor JK yı.

:dans:

Arkadaşlarına nereye pas atacaklarını göstermesi hafife alinacak is değil

Geri
Üst Alt