TBBL 6.Hafta | Galatasaray 77-84 Fenerbahçe | 30 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: TBBL 6.Hafta | Galatasaray 77-84 Fenerbahçe | 30 Kasım | Maç Sonucu

Sana yalan borcumuz mu var sen git fbnin oyuncularını seyret onlar maç kurtardı ya ;)

Kanıtın olmadan inanmam mümkün değil beni inandırmak zorundada değilsin

Ayrıca çokta haklıyım onların yabancıları daha kaliteli illa burda eleştiri yapamayacakmıyız.

İşte böyle gerçeklerden uzak olduğumuz sürece bu tür sıkıntıları yaşarız...

Kimse oyuncularımızı yerin dibine sokmadı. Sadece yetersiz çok oyuncu olduğu söylendi.Yahu bakın karşı tarafın oyuncu kadrosuna allah aşkına ..

Şu bir gerçek adamlar her haliyle bizden daha çok istiyorlar..

Bir kerede şu yönetimi eleştirin yahu...Bırakın artık Özhan Canaydını kriter almayı(size söylemiyorum bunu)

O kadar gerçeklerden uzagım ki kusura bakma senin gibi bakamıyorum hayata.

2 yıl öncesine kadar nerdeydik acaba ,100.yılımızda küme düşmüşken gecen sene avrupa şampiyonluguna uzandı. Hadi diyince olmuyor bazı şeyler benim gerçeklerden uzak dünyamda ...

Basında çıkan haberlerle kendini seyretmiş gibi gösterme ;)

Douglas WNBA finali oynadı bu sezon. İndiana'da en çok göze çarpan oyuncuların başında geliyordu final serisinde. Burda geldiğinde herkes şaşırdı bu transfere. Bugün takımı sırtlıyor.

Bugün takım rotasyona giremedi fazla. Jia'nın eksikliği çok fazla hissedildi. Onun penetre şutları ve sophia ile yaptıkları pick & roll'lar çok şey katıyor bu takıma.

Bir maça göre değerlendirmelerinizi basketbol'a bulaştırmayın.

Kanıtın olmadan inanmam mümkün değil beni inandırmak zorundada değilsin

Ayrıca çokta haklıyım onların yabancıları daha kaliteli illa burda eleştiri yapamayacakmıyız.

Işıl ve jia olsaydı ne olurdu acaba maç sonucu.

Maçı kaybedince karsının oyuncuları her zaman daha iyi biizmkileri de yerin dibine sokma girişimlerinden bıkmadınız mı?

Ben cok sıkıldım bu tutumlarınızdan artık.Siz nasıl bir dünyada yasıyorsunuz cok merak ediyorum.herşeyi mükemmel yapan adamlar mısınız?

:rolleyes:

Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. 3. periyotta hakemler olmayan faulleri çalarak fenere 12 sayı kazandırdılar. Fener hücumda bitmişken, o faul atışlarıyla farkın açılmasına engel oldu. Maçın başında fenerli zenci hatun dirsek koydu, ona bile faul çalınmadı. Sakatlar da etkiledi tabikide. Bunun dışında maç sonunda Şekip Mosturoğluna laf attım, tip tip baktı ezik. :)

Maçı izleyemedim azizde gelmiş elini kolunu sallaya sallaya giriyor sa salona Adnan Polat'da Caferağa'ya gitmeli

O kadar gerçeklerden uzagım ki kusura bakma senin gibi bakamıyorum hayata.

2 yıl öncesine kadar nerdeydik acaba ,100.yılımızda küme düşmüşken gecen sene avrupa şampiyonluguna uzandı. Hadi diyince olmuyor bazı şeyler benim gerçeklerden uzak dünyamda ...

Tamam çok büyük mucizelere imza attık ama demekki daha fenerden iyi değiliz.Ben bunu sorguluyorum.9 sayı öndeyken son 30 saniyeye yenilgiyi garantilemiş olarak girmek bana dokunuyor kimse kusura bakmasın.

Tamam çok büyük mucizelere imza attık ama demekki daha fenerden iyi değiliz.Ben bunu sorguluyorum.9 sayı öndeyken son 30 saniyeye yenilgiyi garantilemiş olarak girmek bana dokunuyor kimse kusura bakmasın.

Bunu bir maçla mı karar verdin ? Bizim başarılarımız Fenerbahçeyi yenmekle mi kanıtlanıyor bende bunu sorguluyorum

Douglas Vecerova ve Tuğba Palazoğlu bu takımdan gitmeli.

Nerde bu takımda bizim Işıl Albenimiz

Tuğba neden gitmeli takımdan?

Diğer sorularda şunlar: Başka kimlerin gitmesini istersin? Kimler gelmeli? Bundan sonraki oyun planlarımız nasıl olmalı? vs...

Herkes biliyor basketbolu ne de olsa!..

Bunu bir maçla mı karar verdin ? Bizim başarılarımız Fenerbahçeyi yenmekle mi kanıtlanıyor bende bunu sorguluyorum

Sorun şu kardeşim şimdi ikinci yarı olacak Caferağa spor salonuna gidecez büyük ihtimal oradada yenilecez hersene olduğu gibi.

Onlar bizi kendi sahamızda yenerek Aziz Yıldırım ve tayfasını güldürüyor bu inciltiyor bizi.

ya bu fenerdeki penny ne biçim oynadı !! dağıttı bugun resmen bizi..

Feneri yenmeden nasıl Şampiyon olacağız?Her zaman Allah'ın bir lütfu Denizli'den beraberlik haberi mi gelecek?Üstelik bu futbol değil Basketbol.Mutlaka Play-Off ta feneri yenmek gerek.Adamlar her bakımdan iyi işte Ablacım.Biz iyi oynarken hekem fener lehine 3-4 düdük çalıyor maç değişiyor.Biz bazı konularda geri kaldık bunu kabul etmeliyiz.GS'ın nasıl daha iyi olması için bişeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz.O zaman şapkamızı önümüze koyacağız.

Sorun şu kardeşim şimdi ikinci yarı olacak Caferağa spor salonuna gidecez büyük ihtimal oradada yenilecez hersene olduğu gibi.

Onlar bizi kendi sahamızda yenerek Aziz Yıldırım ve tayfasını güldürüyor bu inciltiyor bizi.

Kardeşin olduğunu zannetiyorum...

Onlar bu sebeble gülüyorsa incinmiyorum o onların sorunu benim değil. Benim bakış acımla sizinki cok farklı...

Kardeşin olduğunu zannetiyorum...

Onlar bu sebeble gülüyorsa incinmiyorum o onların sorunu benim değil. Benim bakış acımla sizinki cok farklı...

Sende diyosun zannediyorum :p

Ayrıca arkadaşın dediği gibi kendi sahamızda yenemiyorsak Final serisinde nasıl yenez kendi sahamızda yenelimki bi ümidimiz olsun en azından ayrıca benim açımdan bakmadığın için sabaha karşı anlayacağını düşünmüyorum ;)

Sende diyosun zannediyorum :p

Ayrıca arkadaşın dediği gibi kendi sahamızda yenemiyorsak Final serisinde nasıl yenez kendi sahamızda yenelimki bi ümidimiz olsun en azından ayrıca benim açımdan bakmadığın için sabaha karşı anlayacağını düşünmüyorum ;)

Aynen ne sen benim gibi bakabilirsin ne ben sana o yüzden yazmaktan vazgeçiyorum bende...

fenerin bizden daha oturmus bir kadrosu var.esmeral-birsel-nevriye-sutton brown yıllardır yan yana oynuyorlar hatta buna powell'ı bile ekleyebiliriz.Bu çok önemli bir artı.Bakın hocaları değişti ama oyunlarında değişen birşey yok.Oturtmuşlar bir kere sistemi.Ayrıca kimse kusura bakmasın bugun gördük ki penny douglastan daha iyi bir oyuncu.penny gerçekten de müthiş bir lider.pota altında nevriye,sutton ve nevlin bizimkilerden daha iyi.Ee guard bölgesine bakıyorum nilay tek başına esmeral ve birsel gibi iki tane milli takımın vazgeçilmez oyuncularına karşı savaş veriyor.Gerçekleri görmek lazım yoksa daha çok yeniliriz..

Takım iyiydi, son 5 dakikada üst üste yediğimiz üçlüklerle verdik maçı.

Fenerbahçe yönetiminin üst kademesindeki isimlerde salondaydı, Ali Koç ve Aziz Yıldırım' ın tribün içindeki geçişlerinde hiçbir sorun olmaması böyle deplasmanlara koyulan yasağın anlamsız olduğunu gösterdi.

Bu arada; Ahmet Cömert 'teki basın tribününü bilenler bilir, en sağ taraftaki sarışın bayan, salona hangi amaçla geldiğin o kadar çok belliydiki, polisin müdehalesi sayesinde olaylar patlak vermedi.

PS: Ayrıca, taraftar sayısı kadar polis olmasınada değinmeden geçemeyeceğim, ne gereği vardı afedersiniz?

Yasemin ve Vecerova dışında oyuncuların hiç bir suçu yok. Zafer Kalaycıoğlu'nun hamleleri de çok saçmaydı.

Yasemin ve Vecerova dışında oyuncuların hiç bir suçu yok. Zafer Kalaycıoğlu'nun hamleleri de çok saçmaydı.

işte maçın en güzel yorumunu yapan arkadaş.....kısa ve net....:2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt