TBF'den 7. Maç Hakkında Açıklama

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
BBL Play-Off Final Serisi 7. Karşılaşması Sonucu İle İlgili TBF Açıklaması

Haz 19, 2014

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.

2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken 7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

BBL Play-Off Final Serisi 7. Karşılaşması Sonucu İle İlgili TBF Açıklaması

fenerin cezasını bizim maçtan sonraya bırakmıştınız

yarın toplanın verin cezayı işkeci pislikler

tumblr_n3wv33JJFA1txg5ito1_500.jpg

Tfb' den bu gece ceza bekliyoruz. Vermezseniz adam değilsiniz.

bu ne acele? bu ne düşmanlık. birazdan fb şampiyon derler bizi de küme düşürürler bunlardan beklenir.

Mahmut Uslu, "Biz kumpasçı değiliz! Biz paralelci değiliz! Galatasaraylılar 17 Haziran diye tutturmuşlar. 17 Haziran değil, onların sorunu 17 Aralık! 17 Aralık'tan sonra böyle oldular!"

Yıkılmayan SON KALE (!)

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Mahmut Uslu, "Biz kumpasçı değiliz! Biz paralelci değiliz! Galatasaraylılar 17 Haziran diye tutturmuşlar. 17 Haziran değil, onların sorunu 17 Aralık! 17 Aralık'tan sonra böyle oldular!"

Yıkılmayan SON KALE (!)

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

17 aralik ne alaka :) 3 temmuzda aldik biz karari ve sonra tum dunya mahkemeleride onayladı. sikecilerin cakma yoneticisi

rica edicem bu günlük küfür serbest olsun, yönetici burdaysa bi haber versin ben beklerim biraz küfür ediyim ya.

[attachment=11064:Bu_Ders_Bunlara_Yeter.jpg]

Ekli dosyalar

• Bu_Ders_Bunlara_Yeter.webp
    Bu_Ders_Bunlara_Yeter.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 325
kararı hemen verin ordaki kuş sürüsü dağılmadan onlarla birlikte kutlayın,pantolon indirme partileri yapın ne b.k yerseniz yiyin şimdi,umrumuzda değilsiniz...

Onlar biz iktidarın siz cemaatin adamısınız diyor resmen.

Burada bile haksız kazanç peşindeler.

valla onlar hani ataturkun askeriydi Cumhuriyet kalesiydi. tayyipin yeri belli bunlar tam mal. tayyipin dusman olduğu guruhtaniz diyende kendileri tayyipciyiz diyende. valla ben bu mallarin yasadigi kafayı yasamak icin 1 sise viski ictim başaramadım adamlar nasil birsey kullaniyorsa anlayamadim

Geri
Üst Alt