TBL 14/15 Sezonu H:10 | Trabzonspor MP 72-70 Galatasaray LH | M.S | 13 Aralık

Arroyo'dan daha iyi bir oyuncu varsa o da maaşı ödenmiş bir Arroyo'dur.

Y.Y.

Benim anlamadigim Bu Erceg hücum edemiyor defanstta yapamiyor. Hoca oyundan hiç almiyor onu. Hemen Young çikiyor.

50-55 öndeyiz. Young'a helal olsun adam hem savunma hem hücum acayip mücadele ediyor. Erceg gibi ruhsuzlar lazım değil.

Carlos Arroyo'ya jübile teklifi yapalım seneye sonra da yönetici falan olsun. Takımda savaşan 2-3 oyuncudan biri.

Geleneksel son periyot saçmalamalarımız başladı yine. Şu Erceg de defolsun yahu!

Durum vahim herkes şevkini kaybetmiş.paraların ödenip üsüne 1 kaliteli uzun bir kısa oyuncu 1 oyun kurucu lazım yoksa takımın her gün kötüye gittiğini göreceğiz

Sizin oynayacağınız basketbola

Bakıyorum maça da 2 sezon önce şampiyon olan geçen sene final onayan ve euro ligde çeyrek final oynayan takım bu takım mıydı diye.Takımın adı aynı ama içindekiler ...

Hem basketbol hem de futbolda aptalça işler yapıyoruz 2 senedir.Kulüp olarak "kendi topuğuna sıkma" deyiminin ne demek olduğunu gösteriyoruz herkese.

Hiç iyi verim alamadık. 1 maç iyi oynuyor 10 maç yatıyor. Bu iyi verim mi oluyor ?

10 maç yatmıyor, her maç hücumda üzerine düşeni yapıyor.Millet iki maç önce tapıyordu burada.Ama savunması defolu, bunu kabul etmek gerek.Son maçlarda da zaten iyice ruhsuzlaştı.İyiden iyiye sallamamaya başladı.

Arroyo olmasa sayi atamayacagiz herhalde. Micov şut atmaya tirsiyor. Pocius elinden top çaldiriyor. Erceg ne yapiyor çözemiyorum zaten. Hücumda iyiydi bugün oda durgun. Bizim işimiz yaş. Gordon riskine girin. Pocius yerine oynasin.

Geri
Üst Alt