TBL 14/15 Sezonu H:12 | Pınar Karşıyaka 84-77 Galatasaray LH | M.S | 24 Aralık

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi 12. haftasında Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. İzmir'de bulunan Karşıyaka Spor Salonu'ndaki mücadele 24 Aralık Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak.

Maç: Pınar Karşıyaka - Galatasaray Liv Hospital
Salon: Karşıyaka Spor Salonu
Tarih: 24.12.2014 Saat: 20.30
Yayın: Lig TV3

Takımımız ligde son hafta Tofaş'a 87-98'lik skorla mağlup oldu ve 11. haftada 5. yenilgisini alarak 8.liğe geriledi. Maçın başında geriye düşen ve Wood'un skorer oyununu engelleyemeyen Galatasaray, Olympiakos önündeki mücadelenin yorgunluğu ve yedi kişilik rotasyonuna rağmen son bölümde öne geçmeyi başardı ancak üstünlüğünü koruyamadı. Micov 23 sayı üretirken Ender Arslan da 17 sayı 5 asist ile oynadı.

Rakibimiz son hafta deplasmanda Darüşşaka Doğuş'a kaybedip ligdeki 5. yenilgini almıştı. Evinde kolay kolay kaybetmemesiyle bilinen İzmir ekibi bu sezon şimdiden Fenerbahçe Ülker ve Trabzonspor MP'a mağlup oldu. Ufuk Sarıca'nın takımında Dixon, Diebler gibi isimlere Palacios, Strawberry, Gabriel gibi takviyeler yapılmıştı.

Bu karektersizlere de cevap veririz inşAllah ama çok zor maç.
Tribunlerin dolu olup bize karşı hertürlü pisliği yapar bu şerefsizler.

Zor maç, kazanacağımızı düşünmüyorum.

Aç KSK yönetimi 30 lira yapmış biletleri... Salonun yarısı boş olur bence.. Pota altı savunmaları rezalet orayı iyi işlemeliyiz her ne kadar Young çok iyi bir bitirici olmasa da. Ayrıca bu sene maç içinde inanılmaz inişler çıkışlar yaşıyorlar, 2-3 kere 10-2 vs. seriler yakalayabilriz ama Ksk de yakalayabilir bunları, o özellikte bir takım. Şut ritmlerini bulduklarında özellikle. Dixon'ı da Carlos değil, Sinan savunmalı bence. Maçın kilit noktası da o eşleşme olur. Carlos, DJ Strawberry'yi alsın zaten DJ maç içinde kendi kendine saçmalama potansiyeli olan bir adam. Bazen bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Ama 4 numarada Micov'u kullanırsak onlar baya avantajlı olacak. Barış Hersek varken çok sıkıntı olmaz belki ama Gabriel çok atlet, daha çabuk, daha uzun.. Kerem daha çok süre almalı gibi duruyor...

Umut az, takım bitkin yorgun, Erceg oynama ihtimali var, oynarsa şansımız yükselir.

Ufuk SARICA ceza nedeniyle takımın başında değil.

Aç KSK yönetimi 30 lira yapmış biletleri... Salonun yarısı boş olur bence.. Pota altı savunmaları rezalet orayı iyi işlemeliyiz her ne kadar Young çok iyi bir bitirici olmasa da. Ayrıca bu sene maç içinde inanılmaz inişler çıkışlar yaşıyorlar, 2-3 kere 10-2 vs. seriler yakalayabilriz ama Ksk de yakalayabilir bunları, o özellikte bir takım. Şut ritmlerini bulduklarında özellikle. Dixon'ı da Carlos değil, Sinan savunmalı bence. Maçın kilit noktası da o eşleşme olur. Carlos, DJ Strawberry'yi alsın zaten DJ maç içinde kendi kendine saçmalama potansiyeli olan bir adam. Bazen bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Ama 4 numarada Micov'u kullanırsak onlar baya avantajlı olacak. Barış Hersek varken çok sıkıntı olmaz belki ama Gabriel çok atlet, daha çabuk, daha uzun.. Kerem daha çok süre almalı gibi duruyor...
Ben dun aldim 2 bilet, bitmek uzereydi en son, kapisiliyodu biletler.

Ben dun aldim 2 bilet, bitmek uzereydi en son, kapisiliyodu biletler.
Helal olsun o zaman ne diyeyim, 5-10 liraya EL maçı izlenen ülkede hafta içi lig maçında 30 liradan bilet satıp Karşıyaka Arena'yı doldurabiliyorlarsa tebrik etmek gerekir.

Bize 98 sayi atan Tofaş İstanbul BŞB önünde 15 dakikada 12 sayi atti evinde. 12-29 maç:red:

Yalnız 2. Yarı şöyle bir avantajimiz var Banvit karsıyaka ve ülker maçları evimizde bu takıma 2 tane iyi takviye yapılması halinde final yolu gozükür.

ne digiturk play ne dilediğin yerde çalışmıyor ayar oldum maçı izleyemiyoruz ya

Pota alti les karsiyakanin orayi kullanabilirsek yeneriz kullanamzsak isimiz zor.

cingıl bels

Takımda savunma diye bir şey yok. Allahtan KSK de mal mal atışlar yapıyor yoksa açmıştı farkı.

Geri
Üst Alt