- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h2...p4?versionId=kJJHvDVsP960nF40ysqyZKSHVkaL4Izj
bu ne karaktersizlik milli takım koçu bu adam!
Tribünde bulunanlar kimin evladi ben söylemeyeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h2...p4?versionId=kJJHvDVsP960nF40ysqyZKSHVkaL4Izj
bu ne karaktersizlik milli takım koçu bu adam!
küme düşüyor muyuz ona cvp ver ?Her koça küfür ediliyor ama hiç birisi ataman gibi atar yapmıyor.Maalesef ataman kafaca maçta bile değil
küme düşüyor muyuz ona cvp ver ?
ok kibHah ona mı alındın .Bu gidişle oda olur canım rahat ol.
İzmir'in insan profiline tamamen uyuyorlar.Bu kaf taraftarıda ayrı bir şey yani. Izmirin insan profili ile full tersler
İzmir'in insan profiline tamamen uyuyorlar.
izmirlilerin genel tavrı kendilerini üstün görmektir. Karşıyaka taraftarı da öyle, "abi karşıyaka ya, 35.5" şeklinde takılıp İstanbul takımlarına bizans fln demek gayet de benzerlik gösteriyor.Izmirli olarak sormak zorundayım. Izmirlimisin yada ordamı yaşıyorsunda bu sonuca gele bildin?
izmirlilerin genel tavrı kendilerini üstün görmektir. Karşıyaka taraftarı da öyle, "abi karşıyaka ya, 35.5" şeklinde takılıp İstanbul takımlarına bizans fln demek gayet de benzerlik gösteriyor.
Salondaydim bende. Ayni zamanda Karsiyakaliyim da, Karsiyakada doğdum.
Mac öncesi akil almaz şeyler yasandi salon disinda en basta, daha iceri giremeden biber gazıyla karsiladi cevik kuvvet kapida. Eminim ligtv de salon disinda olan olaylar durumlar konuşulmamistir bile.
Eski maclarda ki yabanci madde yagmuru bu macta yasanmadi.
Ancak en anlamadigim olay, tamam bir insani sevmeyebilirsin, problemler olabilir ama oradaki 5000 kisinin Ergin Ataman a duyduğu garip nefreti size anlatamam. Hakikatten cok agir bir nefret var kendisine, ve artik bu nefreti disa vurmak aliskanlik haline gelmiş taraftarda. Ornegin mactan once surekli yabanci madde atılmamasi konusunda arka arkaya uyarilar yapildi, taraftar da kendi içinde cok dikkat etti bu olaya, ama Ergin Ataman a sanki kufretmemek olmamasi gereken bir durummus gibi bir hal var. Ilginc bir sekilde kadinlar kizlar cocuklar yaslilar, agzina kufur almayan insanlar var orada, ama bir kisi bile Ergin Ataman a bari biz kufretmeyelim demiyor, cok sasirdim bende. Ergin Ataman in Ksk gecmisinden de pek sevilmedigini biliyodum zaten de, bu kadar nasil artmis son yıllarda cok sasirdim. Bu arada bilet fiyatlari 30 tl idi. Bu ksk basket maclari icinde de bir rekordur muhtemelen. Ama adamlar oyle bir nefretle geliyolar ki maca,60 tl yapsalar eminim yine doldururlar.
Macta da genel manada ilk 5 ve son 5 dakika disinda hep Galatasaray daha iyi gibi göründü tribunden, heleki 2. Ve 3. Periyotta ksk nin tikandigi anlarda Gs nin her attigi giriyordu nerdeyse, nasil kaybedildi bu mac akil alir gibi değil. Yalniz Bobby Dixon ı ilk kez tribunden izledim ve cidden inanilmaz bir adam, kipir kipir sahada, boyunun kisa olmasi neredeyse hic dezavantaj yaratmıyor kendisine.
Ergin Ataman da bana kalirsa macta son derece hirsliydi ama kufurlerden ciddi manada etkilenip dagildigi belli oluyor mac icerisinde kafasının.