TBL 14/15 Sezonu H:12 | Pınar Karşıyaka 84-77 Galatasaray LH | M.S | 24 Aralık

Carlos arroyo 3 günde bir maçi kaldiramiyor. Elinde Ender gibi uzun süre topu tutuyor. Bizi durduruyor. Top dolaşmiyor. Carlos'un olmadigi bölümde top daha fazla dolaşiyordu. Eger mümkünse 1 Gard lazim bize. Carlos Eurolig'de oynasin. Biz hala bunu yapmiyoruz. 2 sene oldu.

Pocius ve Carlos ayni süreyi almişlar Carlos 2 asist Pocius 5 asist yapmiş. Bu bile bazi şeyleri gösteriyor.

Son düzenleme:
Izmirli olarak sormak zorundayım. Izmirlimisin yada ordamı yaşıyorsunda bu sonuca gele bildin?
izmirlilerin genel tavrı kendilerini üstün görmektir. Karşıyaka taraftarı da öyle, "abi karşıyaka ya, 35.5" şeklinde takılıp İstanbul takımlarına bizans fln demek gayet de benzerlik gösteriyor.

izmirlilerin genel tavrı kendilerini üstün görmektir. Karşıyaka taraftarı da öyle, "abi karşıyaka ya, 35.5" şeklinde takılıp İstanbul takımlarına bizans fln demek gayet de benzerlik gösteriyor.

Hm... Kimse mükkemel değil tabiki ama iyi taraflarımız ağır basıyor, bence tabiki.
Karşıyakalıyım üstelik :D
Ama dediklerine az çok katılıyorum. Yani bu son yorumundakilerine. Maalesef biraz öyle burdaki insanlarımız ama tüm izmirli insanına ve asıl profiline mal edilmemelidir diye düşünüyorum.
Karşıyakalılar genelde dediğin gibi zaten biraz kendi dünyalarında yaşayan insanlar ki bu 35,5 havadan gelmiyor :D

Bu embesillerin takımı inşallah 50 yıl daha süper lig yüzü göremez. İnşallah Basketbol'da aldıkları son kupa bu sene başında aldıkları kupa olur. İnşallah Türk spor tarihinin en yüz karası taraftarına sahip bu kulübün dibe vurmasını keyifle seyrederiz.

bu karsiyakali deyuslar'da biraz bile delikanlilik yok her sene ayni serefsizlik

charles gaines yokki hadlerini bildirsin

Gerçekten bu Karşıyakalıların edepsizliği tuhaf. Senede bir kez GS gelsin de azalım derdindeler sanki...

Yani fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış falan gibi.

Salondaydim bende. Ayni zamanda Karsiyakaliyim da, Karsiyakada doğdum.
Mac öncesi akil almaz şeyler yasandi salon disinda en basta, daha iceri giremeden biber gazıyla karsiladi cevik kuvvet kapida. Eminim ligtv de salon disinda olan olaylar durumlar konuşulmamistir bile.
Eski maclarda ki yabanci madde yagmuru bu macta yasanmadi.
Ancak en anlamadigim olay, tamam bir insani sevmeyebilirsin, problemler olabilir ama oradaki 5000 kisinin Ergin Ataman a duyduğu garip nefreti size anlatamam. Hakikatten cok agir bir nefret var kendisine, ve artik bu nefreti disa vurmak aliskanlik haline gelmiş taraftarda. Ornegin mactan once surekli yabanci madde atılmamasi konusunda arka arkaya uyarilar yapildi, taraftar da kendi içinde cok dikkat etti bu olaya, ama Ergin Ataman a sanki kufretmemek olmamasi gereken bir durummus gibi bir hal var. Ilginc bir sekilde kadinlar kizlar cocuklar yaslilar, agzina kufur almayan insanlar var orada, ama bir kisi bile Ergin Ataman a bari biz kufretmeyelim demiyor, cok sasirdim bende. Ergin Ataman in Ksk gecmisinden de pek sevilmedigini biliyodum zaten de, bu kadar nasil artmis son yıllarda cok sasirdim. Bu arada bilet fiyatlari 30 tl idi. Bu ksk basket maclari icinde de bir rekordur muhtemelen. Ama adamlar oyle bir nefretle geliyolar ki maca,60 tl yapsalar eminim yine doldururlar.
Macta da genel manada ilk 5 ve son 5 dakika disinda hep Galatasaray daha iyi gibi göründü tribunden, heleki 2. Ve 3. Periyotta ksk nin tikandigi anlarda Gs nin her attigi giriyordu nerdeyse, nasil kaybedildi bu mac akil alir gibi değil. Yalniz Bobby Dixon ı ilk kez tribunden izledim ve cidden inanilmaz bir adam, kipir kipir sahada, boyunun kisa olmasi neredeyse hic dezavantaj yaratmıyor kendisine.
Ergin Ataman da bana kalirsa macta son derece hirsliydi ama kufurlerden ciddi manada etkilenip dagildigi belli oluyor mac icerisinde kafasının.

Yenilgiye üzülmedim de Ergin Hoca'nın o çileden çıkmış hali üzdü beni, adam para yok pul yok 7 kişiyle mücadele ediyo , motive ediyo ,bide saçma sapan şu muameleye maruz kalıyo . Yönetime de tebrikler, 2 transfer yapıp , şu adamın önüne koyamadılar .

Salondaydim bende. Ayni zamanda Karsiyakaliyim da, Karsiyakada doğdum.
Mac öncesi akil almaz şeyler yasandi salon disinda en basta, daha iceri giremeden biber gazıyla karsiladi cevik kuvvet kapida. Eminim ligtv de salon disinda olan olaylar durumlar konuşulmamistir bile.
Eski maclarda ki yabanci madde yagmuru bu macta yasanmadi.
Ancak en anlamadigim olay, tamam bir insani sevmeyebilirsin, problemler olabilir ama oradaki 5000 kisinin Ergin Ataman a duyduğu garip nefreti size anlatamam. Hakikatten cok agir bir nefret var kendisine, ve artik bu nefreti disa vurmak aliskanlik haline gelmiş taraftarda. Ornegin mactan once surekli yabanci madde atılmamasi konusunda arka arkaya uyarilar yapildi, taraftar da kendi içinde cok dikkat etti bu olaya, ama Ergin Ataman a sanki kufretmemek olmamasi gereken bir durummus gibi bir hal var. Ilginc bir sekilde kadinlar kizlar cocuklar yaslilar, agzina kufur almayan insanlar var orada, ama bir kisi bile Ergin Ataman a bari biz kufretmeyelim demiyor, cok sasirdim bende. Ergin Ataman in Ksk gecmisinden de pek sevilmedigini biliyodum zaten de, bu kadar nasil artmis son yıllarda cok sasirdim. Bu arada bilet fiyatlari 30 tl idi. Bu ksk basket maclari icinde de bir rekordur muhtemelen. Ama adamlar oyle bir nefretle geliyolar ki maca,60 tl yapsalar eminim yine doldururlar.
Macta da genel manada ilk 5 ve son 5 dakika disinda hep Galatasaray daha iyi gibi göründü tribunden, heleki 2. Ve 3. Periyotta ksk nin tikandigi anlarda Gs nin her attigi giriyordu nerdeyse, nasil kaybedildi bu mac akil alir gibi değil. Yalniz Bobby Dixon ı ilk kez tribunden izledim ve cidden inanilmaz bir adam, kipir kipir sahada, boyunun kisa olmasi neredeyse hic dezavantaj yaratmıyor kendisine.
Ergin Ataman da bana kalirsa macta son derece hirsliydi ama kufurlerden ciddi manada etkilenip dagildigi belli oluyor mac icerisinde kafasının.

Hocam yapma Allah aşkına durduk yerde polis gaz mı sıkar bi bok yapmışlar ki adamlar gaz sıkıyor şu soytarıları savunma gözünü seveyim.

Keşke ipekçide daha pis saldırsaydık bunlara ahh insan pişman oluyor

Bu küfür etmekten başka bir halt bilmeyen, çoğun basketbol ile hiçbir fikre sahip olmayan cahil ve bi o kadar şeref yoksunu karşıyaka taraftarına gereken cevap verilecektir. Kaşınanı kaşıyacaksın bu kadar basit! O bilmem nenin çocukları Ataman'a küfür ederken mal gibi bakan 1- milli takımdaki yardımcısı Ufuk Sarıca, 2- salonda yönetici sıfatıyla oturan yönetici bozuntuları, 3- satılmış hakemler.. Sizin de hesabınız görülür günü geldiğinde anonim evlatlar sizi...

Geri
Üst Alt