Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Bence farklılar hücum olarak bonsu savunma olarak young tabi benim düşüncem.Basketbol'dan anlamam.
Young vs Bonsu? Objektif degerlendirme lütfen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence farklılar hücum olarak bonsu savunma olarak young tabi benim düşüncem.Basketbol'dan anlamam.
Basketbol'dan anlamam.
Onlar çok delikanlılar ya yıllar önce gece 1 de göztepe semtinde baskın yapıp biri kız diğeri erkek iki kardeşi üzerinde göztepe atıkları var diye dövmuş çok büyük delikanlılar.Ergin ataman'a o.. cocugu diye tempo tutuyorlar. Siz daha fazla benziyorsunuz 35.5 lar.
Arroyo su an bi cacik yapmiyor.Bu mac ozeli icin konusuyorum.Söyle Arroyo dan baska yok mu iyi oyuncumuz? Anladigim kadariyla digerlerin hepsi standart..
Ben performansa göre konusmuyorum. Arroyo kalite, örnek Sneijder gibi. Bu kalite ye yaklasacak bir oyuncu daha olsaydi keske..Arroyo su an bi cacik yapmiyor.Bu mac ozeli icin konusuyorum.
Ender bu mac iyi ,micov ve young da destek veriyor
cingıl bels
Erceg var sinan var ama işte bagzen bir bakıyorsun yardıriyorlar bagzen hiç yoklar.Ben performansa göre konusmuyorum. Arroyo kalite, örnek Sneijder gibi. Bu kalite ye yaklasacak bir oyuncu daha olsaydi keske..
Hmm..Erceg var sinan var ama işte bagzen bir bakıyorsun yardıriyorlar bagzen hiç yoklar.
Hmm..
Dedigim gibi pek anlamam basketbol'dan, kurallari bile bilmem. Ama Sinan dedigin bana Sabri'yi hatirlatiyor, tipki Ender gibi.
Ben performansa göre konusmuyorum. Arroyo kalite, örnek Sneijder gibi. Bu kalite ye yaklasacak bir oyuncu daha olsaydi keske..