TBL 14/15 Sezonu H:12 | Pınar Karşıyaka 84-77 Galatasaray LH | M.S | 24 Aralık

Ender cok iyi durumda eyvallahta bu maçta fazla sahada tutmamak lazım. Çünkü olabildiğince tempoyu düşürmemiz gerekiyor. 2.devre Arroyo'nun 15 dk oynaması lazım en az.

Basketbol'dan anlamam.

Young vs Bonsu? Objektif degerlendirme lütfen..

Bonsu'nun avantajı Avrupa basketboluna alışık olmasıydı. Patric Young ilk defa USA dışına çıkıyor. Haliyle bazı zorluklar yaşıyor ve yaşayacaktır da. Ama her geçen maç Avrupa Basketboluna alışıyor. Böyle giderse Bonsu'dan da iyi olacaktır. Patric Bonsu'dan daha hırslı daha cesur ve daha atletik. Böyle giderse daha iyi bitirici de olur.

Ergin ataman'a o.. cocugu diye tempo tutuyorlar. Siz daha fazla benziyorsunuz 35.5 lar.
Onlar çok delikanlılar ya yıllar önce gece 1 de göztepe semtinde baskın yapıp biri kız diğeri erkek iki kardeşi üzerinde göztepe atıkları var diye dövmuş çok büyük delikanlılar.

Söyle Arroyo dan baska yok mu iyi oyuncumuz? Anladigim kadariyla digerlerin hepsi standart..

Combo Guard - SF - C ile F8 hedefleri çok da uzak olmaz. Yeter ki doğru adamlar olsun. Kısalarda savunmayı , uzunlarda hücumu iyi yapamıyoruz. Justin Carter gelirse TBL için iyi ancak Euroleague için yetersiz olur. Euroleague bambaşka bir arena. Justin'in zorlanacağını düşünüyorum katı savunma yapan takımlara karşı.

Ben performansa göre konusmuyorum. Arroyo kalite, örnek Sneijder gibi. Bu kalite ye yaklasacak bir oyuncu daha olsaydi keske..
155320_10150330127630654_588100653_15992661_6993107_n.jpg

valla kalite olarak avrupada yanına yaklaşacak oyuncu az.
Erceg,micov,pocius bunlar da avrupa da önemli oyuncular

İçeriyi iyi kapatıyoruz ama dış savunmayı bir türlü yapamıyoruz + Sinan ve Pocius freni patlamış kamyon gibi potaya dalmasalar iyi olacak.

Geri
Üst Alt