TBL 14/15 Sezonu H:12 | Pınar Karşıyaka 84-77 Galatasaray LH | M.S | 24 Aralık

Hemen asıp kestiniz yine. İşler son anda yolunda gitmedi. İyi savunma yaptı karşıyaka. Bir iki takviye tabiki şart ama eldekilerle bu kadar anca.

böyle başkana böyle takım adamın kendinden haberi yok bir ayağı çukurda

Ya birakin baris hersekin 18 sayi attigi soner senturkun 2 de 2 attigi bi maci kazanmamiz doganin kurallarina aykiri olurdu zaten

cingıl bels

He arroyo da artik kendine gelirse sevinirim.Sinan sicmayi birak sivamanin karesini yapti.

cingıl bels

Bu kaf taraftarıda ayrı bir şey yani. Izmirin insan profili ile full tersler

Koca şubeyi Özyer'in çiftliği yapanlara az bile oluyor.

Hayır Micov kullanamıcaksak onu da yollayalım arkadaş. Adam bi savunma bi de köşede üçlük. Başka hiç bir sorumluluk verilmiyor. Şu top her hücum değsin arkadaş adama. Hücumda çeşitlilik olsun biraz

Kimse kusura bakmasın o kadar sayı farktan maçı veriyorsan ya oyuncularında ya da hocandna sorun vardır. Sene başından beri bu böyle. Ama hala hocayı ya da oyuncuları savunmayın lütfen. Her yenilgiye bir kılıf uyduruyor bazıları.

aynen öyle ender ve sinan bomboş 2 üçlük kaçırdılar bide ender gereksiz yere faul yaptı orda ergin hoca çıldırdı zaten ender ve sinan sıçtı bugun !

Ender'den önce Carlos'tur. Bana göre ligde yerine biri bulunmalidir. Sadece Eurolig'de oynasin. Durmadan onun eline bakiyoruz. 68-59 dan 84-77 oldu. son 8 dakika 25-8 bitti. Carlos oyunda olmadiginda daha iyiydik.

Ergin Ataman'a maç boyunca küfürler edildi. 1 kez anons vardı o da maçın sonlarında. Aynı şeyi İpekçi'de yapsak maç başlamadan tatil edilirdi ?

Kaç aydır 2 oyuncu alamayan ve seçemeyen ataman ve yönetime laf söylemeyelim öylemi.Dokunulmazlara laf söylenir mi hiç?.Maç Sonu iyi olan oyuncularla oynanır mı hiç?Barış hersek gibi bir oyuncu 18 sayı atıyor önlem alan var mı yok.Ben alacam ya önlemi.Lanet olsun. Playoflara giremicez hala bu kadroyla bu kadar diyenler var. avutun kendinizi.Ha bu arada karşıyaka kaç kişi rotasyonla oynamış bir bakın. ya galatasaraya yakışır takım kurun yada kapatın şubeyi rezil etmeyin galatasaray'ın şanını.Ataman ve yönetim palyaçoları.

Ya ulan şu şubeye adam akıllı bir sponsor bulun artık yeter ya.
2-3 güzel transferle çok iyi olacak takım can çekiştiriliyor zevk mi alıyor yöneticiler anlamıyorum ki

Ender'den önce Carlos'tur. Bana göre ligde yerine biri bulunmalidir. Sadece Eurolig'de oynasin. Durmadan onun eline bakiyoruz. 68-59 dan 84-77 oldu. son 8 dakika 25-8 bitti. Carlos oyunda olmadiginda daha iyiydik.

aynen ligi iplemiyo arroyo aslında 2 değilde 3 transfer gerek ama onada eyvallah artık

Transfer diye avuturlar bizi bir kaç maç daha.Gelen olmaz zaten. Baktık düşüyoruz gerek yok zaten düştük derler.Allahınızdan bulun yönetim ve ataman tayfası

aynen ligi iplemiyo arroyo aslında 2 değilde 3 transfer gerek ama onada eyvallah artık

İplememe degilde vücudu götürmüyor onun belli oluyor. Biraz baski görünce sapitiyor. Defansi zaten 0. Ezberlediler bizi. Serhat Çetin gibi yerli ceza atişcisi lazim bize. Hem defansta yapar. Fener verir mi tabi zor. O 2-3 yabanci iyi seçilmezse yari final göremeyecez bu gidişle.

Geri
Üst Alt