TBL 14/15 Sezonu H:13 | Darüşşafaka 77-79 Galatasaray | M.S | 27 Aralık

Bu kadar kötü savunma yapan takım görmedim diyecem ama savunma yapmak adına hiç bişey yapmadığımız için demiyorum.çok başarılı şekilde SAVUNMA YAPMIYORUZ.

14 sayi öne geçiyorlar yakalaniyorlar. 11 sayi öne geçiyorlar geri düşüyorlar. Bunlarin hepsi 1 periyotta oluyor.

ulan itiraz edin bari,allahın kekoları yönetiyo maçı zaten

her topu vermeyin hemen arroyo'nun eline be,hiç mi antremanda hücum opsiyonu çalışılmaz,1.5 senedir sıkıldım artık şu rezil basketbolu izlerken

Böyle berbat savunma olur mu??!! Formaya ihanet var uzun süredir.

Son periyotta bizim oyuncular bitiyor. Maç gitti sayilir. Siz hala guard almayin forvet alin.

Ersin'in oyununu görünce deliriyorum şurda vallahi yazık şu adamı tutmadılar takımda.Ayrıca 10 kere perde istedi j.gordon ersin hepsinde perdeye geldi ve hepsinde pocius takıldı perdeye.kerem gönlüm bi kere show up yapmadı be.bi göster kendini ordan kurtar pocius'u.bomboş şut attı gordon.

helal sinan 3 sayı öndeyiz micovun 3lüğüyle , 50 saniye var

Bu hücumda sayı yemessek kazanırız

Darüşşafaka'nın aptalca işleri sayesinde öndeyiz şuan.Micov ne kadar rahat bi adam bi türlü anlayamıyorum nasıl bu kadar soğukkanlı olabiliyo adam.Maç içinde daha fazla top vermek lazım şu adama.Sinan'ın müthiş katkısı var son 1 dakika içinde.Arroyo da rezalet bi pas verdi yalnız kendisine yakışmayacak derecede.

Aman Allahım korku filmi gibydi

Malligin böylesi az görülür.

Geri
Üst Alt