TBL 14/15 Sezonu H:13 | Darüşşafaka 77-79 Galatasaray | M.S | 27 Aralık

Darüşşafaka aptallığına yanmasın bu kadar kötü oynanır bi maç sonu.Sinan kurtardı takımı maçın sonunda Micov'la birlikte.Yine bişey olmaz bu takımdan galibiyet yanıltmasın.

Carlos iyi yüzdeyle oynarsa yeniyoruz. Oynamazsa geçmiş olsun. Guard alin. Jamont Gordon'a raziyim ben.

Tebrikler ama çok şansa kazandık maçı. Maric boştan yere alınmış bir oyuncu. Ergin Ataman ve Ender arasındaki sorun neydi maçta?

Maric falan bilmem de Ersin Dağlı'ya bile razıydım ben adam muazzam orta mesafe atıyo.Savunmada da Erceg kadar rezil olmaz heralde.Sezon başında Vou-Jawai olacağına Ersin olsaydı çok mu zordu yani hem adam yerli statüsünde.

Zoran Erceg 6 şut kullanmış 5 tanesi 3 sayılık atış.Bu adam pf bide.ulan biraz içerden oyna be insan evladı.Ender bile daha çok şut deniyo pota altında.

İzleyemedim ama Daçka ligin en formda takımı, Efes'te hakemle yenebilmişti, galibiyet iyidir şu şartta.

Yalnız kesinle carter yada jamont gibi bir oyuncu lazım bize savunma için.Gelebale hata olur.Net

Mariç'leri Vou'ları alacağımıza hiç transfer yapmasak daha iyiydi.Bildiğim kadarıyla belli bi sınır var heralde transfer için.Boşu boşuna bu hakkımızı bu adamlara kullanmaya gerek yoktu.Altyapıdan çocuklar oynasaydı en azından doğru adamlara harcardık yapacağımız transferleri.

:38573:

Arroyo'nun sayısını Lutfi Arıboğan söyledi!Potada sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Liv Hospital lider Darüşşafaka Doğuş'u 79-77 yenerken, maçta ilginç bir olay meydana geldi.
29 Aralık 2014 Pazartesi 10:40Bu haber 563 kez okundu.Arroyo'nun sayısını Lutfi Arıboğan söyledi! Potada sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Liv Hospital lider Darüşşafaka Doğuş'u 79-77 yenerken,
maçta ilginç bir olay yaşandı.Arroyo'nun üçlüğünde ikilik kararı çıkınca TV'den pozisyonu gören eski CEO Lutfi Arıboğan telefonuna sarılarak Şube Koordinatörü Murat Özyer'i aradı.
Arıboğan'ın "Arroyo'nun basketi üçlüktü" uyarısıyla harekete geçen Özyer, itirazını yaptı ve karar üçlük olarak düzeltildi.

Sabah

Arroyo'nun sayısını Lutfi Arıboğan söyledi!

Vay Lutfi abi, eski basketbolcu olarak ise el koymus :D Boyle ilgili olmalari iyi bir sey ;)

Ayrica Maric hayal kirikligi olacak gibi. Carter'i aldik, baska yabanci alma hakkimiz var mi? Bu yabanci transferi icin bir sinir var miydi?

Geri
Üst Alt