TBL 14/15 Sezonu H:14 | Galatasaray 81-84 İstanbul BŞB | MS | 3 Ocak

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

f26e0logo_buyuk.gif

galatasaray.png
c80ecv.png
istanbulbelediye.png

616f6d9db6abdi_ipekci_%20spor_salonu.jpg

BBL 14/15 Sezonu 14.Hafta
Galatasaray - İstanbul BŞB
3 Ocak
18.00
LigTV 3

Besiktas ve Efes deplasmanlari disindaki her maci sorunsuz kazanmaliyiz. Ne olursa olsun.

Carter'a lisans çıkarılması güzel, fakat 2 ay opsiyonlu Maric'e neden lig lisansı cıkarıldı? Maric'i beğenmeyip yerine yenisini aldığımızda onada lisans çıkartabileceğimiz bir açık mı var yönergelerde? Oyuncu kontratlarından, federasyonun yazılı talimatlarından haberi olmayan kısaca hayatımda böyle rezil bir yönetim görmedim.

Carter'a lisans çıkarılması güzel, fakat 2 ay opsiyonlu Maric'e neden lig lisansı cıkarıldı? Maric'i beğenmeyip yerine yenisini aldığımızda onada lisans çıkartabileceğimiz bir açık mı var yönergelerde? Oyuncu kontratlarından, federasyonun yazılı talimatlarından haberi olmayan kısaca hayatımda böyle rezil bir yönetim görmedim.

Belki geçici lisans falan çıkartılmıştır Maric 'e, iki aylık sözleşme yapıldığına ve Cartera şimdi lisans çıkarttıklarına göre bunu düşünmüşlerdir heralde.

Belki geçici lisans falan çıkartılmıştır Maric 'e, iki aylık sözleşme yapıldığına ve Cartera şimdi lisans çıkarttıklarına göre bunu düşünmüşlerdir heralde.
Onlarda düşünebilme kabiliyeti olsa şuan bu kadar zorda olurmuyduk? Geçici lisans olayı da kaldırılmış olması lazım. Artık 10 lisansı bulunca bitiyor iş. Neyse umarım Maric beklenen katkıyı verirde sezonun kaderini etkilemez bu hata. Sezon başından beri ipin üzerinde gidiyoruz.

Ancak Sakatlık durumunda yeni lisans çıkabiliyor diye biliyorum o da tabi raporlara filan bağlıdır.Mariçe niye lig lisansı çıkardık anlamak güç hakkaten idare ederdik Keremle,Youngla diğer transfer dönemine kadar bakardık performansına ona göre karar verirdik.Bu şubeyi yönetenleri anlamak gerçekten çok zor.Neyse ki Cartera lisans çıkarmama gibi bi zekasızlık yapmadılar.

maric kadroya alınmamış bu maç gs tvde pocius kesildi demişti can karadeniz ama öyle değil, 3 uzunla nasıl bitecek maç micov paso 4 oynar herhalde

rezillik ya,hangi yabancıyı alsan kadroya ya kısa pzoisyonda ya da uzun pozsiyonda tek adam oluyor kadroda,basketbol ulan bu.

rezillik ya,hangi yabancıyı alsan kadroya ya kısa pzoisyonda ya da uzun pozsiyonda tek adam oluyor kadroda,basketbol ulan bu.

Pocius dogru dürüst süre almiyor. Niye onu dişariya almamiş. Carter geldi üstüne birde. Young ve Gönlüm faul problemi yaşarsa bol bol sayi yeriz pota altindan.

Pocius dogru dürüst süre almiyor. Niye onu dişariya almamiş. Carter geldi üstüne birde. Young ve Gönlüm faul problemi yaşarsa bol bol sayi yeriz pota altindan.

sorun tecih meselesi değil,hangi yabancı seçilirse seçilsin ya 2 ya 3 ya 5'te bir kişi oynamak zorunda Türk olmadğından kadroda.türk lazım türk.

sorun tecih meselesi değil,hangi yabancı seçilirse seçilsin ya 2 ya 3 ya 5'te bir kişi oynamak zorunda Türk olmadğından kadroda.türk lazım türk.

O bilinen birşeyde bence Pocius dişarida olmaliydi. Hem de Maric'in isinmasi lazim. Ortada dogru dürüst yerli yok. Olanlarida alamiyoruz. Sertaçi geri alabiliyorlarsa hemen alsinlar.

Bu Vujacic denen şarapsiz bir bize böyle oynuyor herhalde.

Parkede skandal bir basketbol var yine. Nereden tutsan elinde kaliyor. Belediye bildigin ligin en zayif takimlarindan puan tablosu yalan söylemez herhalde bu konuda

Güzel ritim yakaladık.

3 yeni yabanci transferi geldi Murat.

Pocius bugün iyi hayret ediyorum, Justin Carter'de iyi adama benziyor. :)

Bakalim Eurolig'de ne yapacagiz, ligi cok iyi bir yerde bitirmeyecegiz, umudumuz playofflar olacak. Maric fos cikti sanirim.

Geri
Üst Alt