- 29 Ağustos 2009
- 38.381
- 34.131
- 3.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sen eksiktin.tartışma platformuna yazım yetkisi verir misiniz ? @Emrah Yıldırım
Ne diyon sen zırtlangoç ?Ne tartisacakdin erho
ub.mesaji
60 yaşında adamla nasıl konuşuyorsun?Ne diyon sen zırtlangoç ?
h.obutonlara yeni layk gelmişh.o
Kerim zengin bu adam 60 yaşında mi? O zaman ona 60 kere zirtlangoc diyeyim.60 yaşında adamla nasıl konuşuyorsun?
bilmiyorum ama b*kunu cıkartana kadar kullanmalıyım bu yeni özelliğiAlkışlıyoruz; milletçe alkışlıyoruz diye bir reklam vardı. Ona bir gönderme mi acaba. Benim gördüğüm büyük resim bu.
Ne diyon lan yuregin varsa adres verNe diyon sen zırtlangoç ?
Hadi canım 500T yeni kalktı koş belki yetisirsin ergen zıpır seni.Ne diyon lan yuregin varsa adres ver
ub.mesaji
neden bu kdar gerginsin renktaşHadi canım 500T yeni kalktı koş belki yetisirsin ergen zıpır seni.
Bir bitmediniz be...
Engelliyorum boşa kürek çekme.
Ulan kerim hep senin işlerin bunlar.
Bu livoslari bu kadar çevirme
Ne diyor bu mal ya birşey anlamadimHadi canım 500T yeni kalktı koş belki yetisirsin ergen zıpır seni.
Bir bitmediniz be...
Engelliyorum boşa kürek çekme.
Ah kerim hep senin işlerin bunlar
Bu livoslari bu kadar çevirme
Ne diyor bu mal ya birşey anlamadim
ub.mesaji
Yok kardeş gergin değilim sağolasınneden bu kdar gerginsin renktaş
hem özel işlerini özel mesajla halletmen gerekirken bir de dilini agırlaştırıyorsun
neyse degmez
tamamdr kardeş aman dikkat et sıkıntı olursa söyle uur buludun adresi tel numarsı falan ben de varYok kardeş gergin değilim sağolasın
Sen kimin ikinci üyeliğisin?Kerim zengin bu adam 60 yaşında mi? O zaman ona 60 kere zirtlangoc diyeyim.
Gözümün üstünde kaşım var !!!