Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Şikayet |
Ekonomi sohbetleri konusunda ahmet ile tartıstım diye konuya yazma yetkim alındı, bunun adil bir karar olmadıgını düşünüyorum.
Öneri | Banımın kaldırılması :p
rapor incelenmiştir
tahrik unsuru tespit edilmiştir
uyeye 2 kez bencil ahmet demişsin
o yüzden başlıktan uzaklaştırılmışsınız
üye tahrik olup ceza almış
lütfen uyeler arası diyaloglarda kırıcı cümleler kullanmayalım teşekkürler

rapor incelenmiştir
o zaman ahmetin geri dönüş tarihine kadar cezalı olmam, o dönünce benim de dönmem doğru olmaz mı?

rapor incelenmiştir
adalet tecelli etmiş
:tbr::tbr::tbr:

tahrikkâr cana fenerle fm oynama cezasi verilmeli.

Eurovision yarışmasının katılım sayısını arttırmak için herkese bildirim gönderme veya forum listesine konuyu sabitleme gibi çözümler olabilir mi?

yazma yetkisi talep ediyorum :cofused:

1598514649349.webp

Eurovision yarışmasının katılım sayısını arttırmak için herkese bildirim gönderme veya forum listesine konuyu sabitleme gibi çözümler olabilir mi?

Taraftar forumuna geldik garip garip mesajlar geliyor diye şikayet eden üyelerimiz olabilir.

olayı çözdüm. akdenizde yapılması gerekenlerin madde madde sıralayacaktım reis.

tıpkı çinin yaptığı gibi akdenize yapay adalar kurup, deniz sahamızı genişletme fikri

Bombay_wholereef.jpg

bu değerli bilgiyi benim yerime konuya atarsan çok sevinirim

olayı çözdüm. akdenizde yapılması gerekenlerin madde madde sıralayacaktım reis.

tıpkı çinin yaptığı gibi akdenize yapay adalar kurup, deniz sahamızı genişletme fikri

Bombay_wholereef.jpg

bu değerli bilgiyi benim yerime konuya atarsan çok sevinirim

Necmi ile konuya penetre etmişsiniz.

Yaw mavi vatan konusundan siyaset yapıyorsun diye atmışsınız. Maç mı konuşacaktık o konuda? Karı kız mı konuşacaktık? Ne konuşulmasını bekliyorsunuz? İktidarın dış politikadaki hatalarını söylüyorum siyaset yapılıyor diye konudan atılıyoruz enteresan.

Yaw mavi vatan konusundan siyaset yapıyorsun diye atmışsınız. Maç mı konuşacaktık o konuda? Karı kız mı konuşacaktık? Ne konuşulmasını bekliyorsunuz? İktidarın dış politikadaki hatalarını söylüyorum siyaset yapılıyor diye konudan atılıyoruz enteresan.
mavi vatan konusu Tartışma Platformu forumunda değil ondan olabilir.

Git başka yerde söyle hatalarını, burası spor forumu.

Geri
Üst Alt