Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Sitenin karanlık modunu kurcalarken buldum. Gelip teşekkür etmek istedim. Emeğinize sağlık. Bir mutlu oldum gece gece. :tbr:
gündüz modlu kullanan mı var 😱

++

ayrıca yıllardır yine ve yine ve yeniden tekrarlıyorum

ALLAH RIZASI İÇİN RAMAZAN AYI HÜRMETİNE GSE VE MODLARIN İSİMLERİNİ GÖLGELİ FALAN YAPIN KARANLIK MODDA OKUNMUYOR İSİMLER

Bilmiyordum inanın ki. Her sosyal ağım böyle yoksa.
Bu sene yeni aktif olduğum için kimseye de ne sordum ne ettim.
Gezerken görmesem eski halinde kalacaktım. :cofused:
çoğu forumda sağ üstte bildirimlerin olduğu kısımda ay resmi vb. kullanılarak karanlık moda geçiliyor burada da öyle olabilir. zaten ayarlardan vs bulunamıyor anlamsız yerde karanlık mod seçimi

güzel öneri olmuş oldu admirim göze alın bunu @Emrah Yıldırım

çoğu forumda sağ üstte bildirimlerin olduğu kısımda ay resmi vb. kullanılarak karanlık moda geçiliyor burada da öyle olabilir. zaten ayarlardan vs bulunamıyor anlamsız yerde karanlık mod seçimi

güzel öneri olmuş oldu admirim göze alın bunu @Emrah Yıldırım

Mobil uygulamasında nasıl bilmiyorum ama burada biraz evet uğraşmalı gibi.
Çok da zor yerde değil de benim gibi yeni aktif olanlar için tabi anca öyle.
İnşallah dediğiniz öneri dikkate alınır. Güzel öneriler. Ben de şimdi fark ettim, yetkili arkadaşlarımızın ismi biraz zor fark ediliyor.
Belki beyaz olsa ya da turuncuya kayan tok bir sarı, alıntı yaptığımız da çıkan gibi güzel olabilir.
Ama tabi masrafsız bir şeyse öyle olsun.

Türkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.

Türkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.
GSCimbom asla pkk ve türevi terör örgütlerini savunmaz ve desteklemez haddini bil. Senin iptal etmene gerek yok biz seni kovarız. Defol.

Telefon ile foruma girdiğim vakit tepeden şak diye inen reklam acayip rahatsız ediyor
Sayfayı her yenileyişimde veya ana sayfaya dönüşümde tekrar tekrar önüme çıkıyor
Hiç değilse o reklamlar kaldırılabilir mi ?
Kaç kere yanlışlıkla reklama tıkladım sayısını unuttum. Birden karşıma çıkıveriyor

Geri
Üst Alt