- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
İsim değişikliği istek başlığı kapatıldı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim değişikliği istek başlığı kapatıldı mı ?
Acilmistir.İsim değişikliği istek başlığı kapatıldı mı ?
teşekkürler ustad

gündüz modlu kullanan mı varSitenin karanlık modunu kurcalarken buldum. Gelip teşekkür etmek istedim. Emeğinize sağlık. Bir mutlu oldum gece gece.![]()
Bilmiyordum inanın ki. Her sosyal ağım böyle yoksa.karanlık modsuz kullanan mı var![]()
çoğu forumda sağ üstte bildirimlerin olduğu kısımda ay resmi vb. kullanılarak karanlık moda geçiliyor burada da öyle olabilir. zaten ayarlardan vs bulunamıyor anlamsız yerde karanlık mod seçimiBilmiyordum inanın ki. Her sosyal ağım böyle yoksa.
Bu sene yeni aktif olduğum için kimseye de ne sordum ne ettim.
Gezerken görmesem eski halinde kalacaktım.![]()
çoğu forumda sağ üstte bildirimlerin olduğu kısımda ay resmi vb. kullanılarak karanlık moda geçiliyor burada da öyle olabilir. zaten ayarlardan vs bulunamıyor anlamsız yerde karanlık mod seçimi
güzel öneri olmuş oldu admirim göze alın bunu @Emrah Yıldırım
+++ALLAH RIZASI İÇİN RAMAZAN AYI HÜRMETİNE GSE VE MODLARIN İSİMLERİNİ GÖLGELİ FALAN YAPIN KARANLIK MODDA OKUNMUYOR İSİMLER
Renktas sakin ol bu pkksever ve sapiklari ifsalar misin? Biz de engelleyelimTürkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.
Hayırdır?Türkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.
GSCimbom asla pkk ve türevi terör örgütlerini savunmaz ve desteklemez haddini bil. Senin iptal etmene gerek yok biz seni kovarız. Defol.Türkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.
Bi fetöcü dememiş ahlaksızTürkiye düşmanı pkksever sapık lgbt savunan bu foruma üye olmakla büyü hata yapmışım iptal edemiyorum nasıl yapılıyor nasıl üyelikten çıkılıyor biri bana söylesin.