- 23 Aralık 2008
- 65.062
- 62.886
- 5.103
karilari aratmayacak üyelerimiz var.kadın peşinde koşmaya gerek yok kim varsa konuşuruz maksat sohbet olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karilari aratmayacak üyelerimiz var.kadın peşinde koşmaya gerek yok kim varsa konuşuruz maksat sohbet olsun
ben de özen gösteriyorum bu durumaSenelerdir adet edindiğim bir huyum vardır. açığım konularda katilim yapan tüm mesajlari likelarım.
bunun foruma kural olarak değilde bir gsc görgüsü olarak kabul edilmesi taraftariyim. nöbetler hariç tutulacak şekilde konuya katilim yapan arkadaşları likelamaları gerektiğini düşünüyorum. (en azindan ilk 3 sayfa)
evet bu çok cinsiyetçi ama doğru bir tespit malesefkarilari aratmayacak üyelerimiz var.
kod adı maviş mi dorukcumkarilari aratmayacak üyelerimiz var.
offfff off.kod adı maviş mi dorukcum
bravo reisss likelarinin farkindayiz300 ü rapor desen 600x60 36000 like eder @Doruk Ata TANRIVERDİ allahtan yönetimimiz like kısıtlaması yapmıyor bol bol dağıtıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 132102
bir problem yok yav?Bu gscimbomun forum programında hala fotoların gozukememesi sorunu çözülmedi mi ? Çözüldüyse ben kaçırmış olabilirim yok mu bir yolu yönetim??
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mail 1 gün sonra gelmiş ama zaman aşımına uğradı sanırım sıfırlanmıyor..bir problem yok yav?
Bir örnek ile gostereyim o vakit.bir problem yok yav?

Uygulamadaki ön bellek verilerini silip, ayarları kontrol edip tekrar dene.Hatta su anda kendi yukledigim bile gözükmüyor bendeEkli dosyayı görüntüle 133870
Attigin fotoyu göremedim ama program içindeyse bakacağımUygulamadaki ön bellek verilerini silip, ayarları kontrol edip tekrar dene.Ekli dosyayı görüntüle 133871
Senin paylaşımının ekran görüntüsünü aldım gözüktüğünü göstermek için, sonsuz döngüye girdikAttigin fotoyu göremedim ama program içindeyse bakacağım
Şu an gördüm =) Teşekkürler android içinden yaptımSenin paylaşımının ekran görüntüsünü aldım gözüktüğünü göstermek için, sonsuz döngüye girdik![]()
Şikayet ve önerilerde de bulunun lütfenforum yönetimini tebrik ediyorum