- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.144
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cinayet işleyen adama da ne de olsa evden dışarı çıkmıyor,2 yıl verelim demek gibi olmuş.Neyse uzatmıyorum olayı
Çeşitli Penetre Mobbing yöntemleri Minky Uğur seviyor bizim üzerimizde böyle yöntemler denemeyi.bunlar ne ya
Mobbing mi yapıyorsun bize üstad
Hüseyin Bey'e haksız ve fazlaca yüklenildi bence bugün adam diğerlerinin yaptığı ayıba sinirlendi ve herhangi bi hakarette bulunmadı ama 2-3 farklı kişi konuşunca zorla susturuldu gibi oldu adam.
![]()
![]()
Mahir Bey görevi başındaki admine bela okumaktan hakkınızda işlem yapmak zorundayım.
Ahaha sen ciddi ciddi beni korkuyor falan sanıyorsun herhaldeGörevi başındaki askere saygılı davranacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi forumlar.
Ahaha sen ciddi ciddi beni korkuyor falan sanıyorsun herhalde
Halbuki sebebi de söylemiştim.

Yoo. O postumda korku belirtmedim. Sen git de kurtulalım. Görevi başındaki asker ol sana saygı gösterelim diyorum. Git yani; git artık git!![]()
gene iyisin yalnız 21 gün keramettin olmayacak forumda düşünsene :d
Biraz da ben sikayet etmek istiyorum.Mac gunu edilen kufurlere sahsen cok uyuz oluyorum.Yenildigimiz mactan sonra yaptigimiz islemler soyle:
1-Kufurlu mesajlari raporlama ve duzenleme.Maci izlerken bununla ugrasmak cidden cok zor.Mac sonuna yigilirsa da ayri sıkinti.
2-O mesaja ne kadar ceza verilecegini belirleme.Bazen yoneticiler arasinda belirleyene kadar biri o mesaja alinti yapmissa o olay daha da buyuyor.(en sevmedigim)Burada bir de soyle bir durum var.Bazisi oyuncuya veya yonetime 2 satir kufur ediyor bazisi 5-6 satir.Kurala gore ceza versen ikisine de ayni ceza vermen lazim ama soyle bir baktiginda ikisine ayni veremiyorsun.Bunu belirlemek de dusunduruyor kararsiz birakiyor insani.
3-Mac sonunda oyuncu ve hocanin yaptigi aciklamalari acmak.Bu cok sıkinti veren bir is degil.Konuyu aciyorsun is bitiyor.Ceza alinca itiraz eden veya baska birine verilen/verilmeyen cezayi gundeme getiren olmuyor ama yine de bu da bir is.
Bu islemleri yaparken mesaj akisi da surekli yenileniyor.raporlar arka sayfalarda falan kaliyor ve gozden kaciyor.Birine verilmesi gereken ceza az veya fazla olabiliyor.
Bunlarin disinda oyuncularin konusuna falan mesaj atmak istiyorum ben de her uye gibi ama atilan mesaj sayisi kadar rapor oldugu icin bunda da zorluk yasiyorum.Arada bir mac zamani raporlarin oldugu sayfayi caps olarak falan atmak lazim aslinda empati yapmaniz icin.Normalde mac sonu yasanan kaoslari severim aslinda ama gecen Trabzon maci gibi maclardan yasananlar da hosnut degilim.Ben birine ceza verdikce yeni rapor geliyordu.Boyle bir ortamda adalet saglamak guc.
Moderator olmanin hic mi guzel yani yok derseniz var.Duzenlenen mesajlari gorebilmek ve yonetici basliginda argo kullanabilmek.Forumda olanlara daha cok hakim olmak.Yazdigim mesaji zaman asimina ugramaksizin degistirebilmek.Bunlarin disinda olumlu bir seyi de yok.Zaten gonullu yapilan bir is.
Son zamanlarda ozellikle banlanan Ugur'un ve uyelerimizin yaptigi elestirilerden oturu kendimce bir aciklama yapmak istedim.
Son olarak da sunu soylemek istiyorum.Nasil bu kadar soven kisi oldugunu anlamakta gucluk cekiyorum.Ben buraya Mart 2013'te uye oldum.Kasim 2015'e kadar da normal uyeydim.2 yili askin bir sure zarfinda sadece 3 gun ceza yedim.Moderator olmadan once raporlama tusunun nerede oldugunu bilmiyorum desem yeridir bir kisiyi bile raporladigimi hatirlamiyorum.Baskasina verilen cezalar vs. hic umrumda olmadi.Sadece kendime baktim.Size de tavsiye ederim.Ha bir de yonetici olduktan sonra Josef'in goluyle yenildigimiz macta Tudor'a ve Podolski'ye falan kufretmistim o gun yonetici olmama ragmen.Yoneticilik suremde yaptigim tek hata da budur.Aciklama sikayet karisik bir seyler yazdim.okuyanlara tesekkur ederim
gene iyisin yalnız 21 gün keramettin olmayacak forumda düşünsene :d