Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Transfer nöbeti Agücü macindan sampiyonlukla dönersek eger acilacak diye bir mesaj okumustum.

Transfer nöbetini acan ilk yöneticiye su tür tesekkür pidesi yapmayi düsünüyorum.

Elini cabuk tut Pide yi kap

Ekli dosyayı görüntüle 203563

Sezon basindan beri her maç konumuza yorum yazıp destek olan ben dahil tüm arkadaşlara like hediyesi verilmelidir

Elbette sampiyonluk en buyuk hediye ama onurlandirilmaya ihtiyac vardir.

Liste isterseniz verebilirim ama aklima gelenler

Oguz
Mehmet mehmetoglu
Sami
Hayri
Kemalim ve Onurum
Ben
Serhan
Ugur iz
Ahmet
Murat
Baris savas
Şukru
Recep yildirim
Hakan
Aras
Ufuk
Can
Murat
Melih

Devami da var ama like vermeyecekseniz hiç yazmayayim.

Sezon basindan beri her maç konumuza yorum yazıp destek olan ben dahil tüm arkadaşlara like hediyesi verilmelidir

Elbette sampiyonluk en buyuk hediye ama onurlandirilmaya ihtiyac vardir.

Liste isterseniz verebilirim ama aklima gelenler

Oguz
Mehmet mehmetoglu
Sami
Hayri
Kemalim ve Onurum
Ben
Serhan
Ugur iz
Ahmet
Murat
Baris savas
Şukru
Recep yildirim
Hakan
Aras
Ufuk
Can
Murat
Melih

Devami da var ama like vermeyecekseniz hiç yazmayayim.

eksisozluk sitesi 100. yıla özel site isimlerini eksisozluk1923.com yapmış bizde gscimbom olarak böyle havalı bir işe kalkısamaz miyz? Sampiyonluk yolunda güclü bit motivasyon kaynagımiz olur.

DonanımHaberin mini sürümü gibi sade minimalist kota dostu bir tema getirmek mümkün mü acaba? Çok iyi olurdu. Bu tema da hoş ama bazen sadece yazı okuyasi geliyor insanin bu görsellik göz yoruyor bazen.

DonanımHaberin mini sürümü gibi sade minimalist kota dostu bir tema getirmek mümkün mü acaba? Çok iyi olurdu. Bu tema da hoş ama bazen sadece yazı okuyasi geliyor insanin bu görsellik göz yoruyor bazen.
Forumun istikbali için bir UX'i iyi bir mobil app'e ihtiyacı var. Tapa artık çok hantal ve çok eski bir sistem. İnsanlar Twitter kullanmaya çok alıştılar, bu UX alışkanlıkları forum için yapılmış bir mobil app'e entegre edilebilir. Reddit app'i de biraz karışık olmakla beraber iyi bir örnek.

Forumun istikbali için bir UX'i iyi bir mobil app'e ihtiyacı var. Tapa artık çok hantal ve çok eski bir sistem. İnsanlar Twitter kullanmaya çok alıştılar, bu UX alışkanlıkları forum için yapılmış bir mobil app'e entegre edilebilir. Reddit app'i de biraz karışık olmakla beraber iyi bir örnek.
Reddit boost var reddit kullanmayı seviyorsan öneririm ux olayını arsa cikarmislar

Bildirim gelmeme sorunu yaşayıp bir türlü çözemeyenler tapatalkın kendi uygulamasından girebilirler, o zaman bildirim geliyor.

Kotaya en çok konulardaki resimlerin orjinal boyut kalması sıkıntı çıkarıyor.

Geri
Üst Alt