Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

nöbetten niye banlandım yav
yagız denen hırtın zekasıyla ilgili dalga gecen bir şey attım enisin avatar yağız diye

bu kadar mizaha karşı olmayalım yav şöyle bir günde.

Niye resim, gif falan atamiyom? Onu gectim emoji bile atamiyom. Cevap ya da cozim pliiz. Tenk yu.

Beyaz ve siyah temamız dışında bir temaya daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma konuşursam iki tema da gözlerimi çok yoruyor. Gece temasında da sarı bölümler okumamı zorlaştırıyor. Özellikle son 1 aydır çareyi ekran parlaklığını tamamen kısıp beyaz temayı kullanmakta buluyorum.

İmkan varsa gri ağırlıklı, zıt renklerin olmadığı bir tema daha eklenirse çok güzel olacağını düşünüyorum.

Beyaz ve siyah temamız dışında bir temaya daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma konuşursam iki tema da gözlerimi çok yoruyor. Gece temasında da sarı bölümler okumamı zorlaştırıyor. Özellikle son 1 aydır çareyi ekran parlaklığını tamamen kısıp beyaz temayı kullanmakta buluyorum.

İmkan varsa gri ağırlıklı, zıt renklerin olmadığı bir tema daha eklenirse çok güzel olacağını düşünüyorum.
Lacivert bir tema olabilir

Samsung a54 aldım iphone 11 den sonra jet gibi telefon ama play store de bizim uygulama yani gscimbom.com çıkmıyor yardım bekliyorum rengolar sürekli tarayıcıdan bağlanmak sıkıntılı

Angelino satışına sonradan %20 pay demiş Fenermarkt - bu konu ile ilgili özel haber Salim Manav kaynaklı Ajansspor'a ait.
Yani herhangi bir sayfayı baz alıp kullanabiliyor Gs aleyhine olunca.
Zaten fenermarkt olduğu algıcı-manipulasyoncu ve bir çok küfürü hak eden bir kurum olduğu aşikar ama Szymanski ile ilgili bu kadar yurtdışı kaynağı varken sadece 9.75 yazıp geçiyorlar.

Twitter hesabımızdan sözde Trabzonlu Gurbetçi yarım akıllı adminlerinden ve resmi twitter sayfalarından Angelino'nun payı ile ilgili ''KANIT'' isteyebiliriz.

Blokladigimiz uyelerin, baska kisiler alinti yaptigi zaman gorunuyor.

Buna kaldirmak mumkunmu

Geri
Üst Alt