Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Nacizane 1 adet talep:

Şu tier işini elden geçirelim - etkileşim kasanları bırakın tier 3 ü falan direkt yasaklayalım (bir süre.)

bu adamlar ilgi gördükçe tıklandıkça büyüyorlar ve asap bozmaktan başka işe yaramadılar işin açıkçası. 3 aydır şiştik şiştik patladık sinirden.

Yabancı güvenilir kaynaklar olursa tabi de - Attım Resmi hesap falan tier 1 olmalı - o derece sıkı yürümesi lazım düşüncesindeyim bir süre.
Tier meselesi ile adminlerimiz ilgileniyor

Başaramadım deseydin keşke reddetmek yerine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ona biz müdahale edemiyoruz söylesek de.

Sebebi de ön bellek şişmesi, sürekli boşaltırsan düzelecektir.

Senin yürüdüğün yollarda bizim ayak izlerimiz var, konuyu terket.

Ona biz müdahale edemiyoruz söylesek de.

Sebebi de ön bellek şişmesi, sürekli boşaltırsan düzelecektir.

Senin yürüdüğün yollarda bizim ayak izlerimiz var, konuyu terket.

Boşaltmak benim işim adminim denicem teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu tier nedir neye göre verilir CIA sırrı heralde acıklayan yok

tiyır işi twitterdan duyum veren tipler için olmalı
örn
djalminha
sami yen
efrahim
çipuentes
terim sports
oturma odası mutfak fln yazan mal
vb
bunların yazdıkları kayıt altına alınmak suretiyle ne denli kolpacı oldukları tespit edilebilir
gasteci ve muhabirler tier 1 olsalar bile bazen g.tten patır putur sallıyorlar

Yerli piyasada Tier 1 yok

Yabancılarda sadece Fabrizio ve Athletic muhabirleri Tier 1 bence. Belki bir de Relevo/Moretto

Di Marzio Tier 2. O ayarda birkaç tane daha yabancı muhabir var, genelde bu insanlar piyasaları/takımları için Tier 1 oluyor, bizim haberler karşıdan sızarsa bunlara düşebiliyor

Nevzat, ANÇ, BCT, Serhan Türk, Rodop & Kadir vs. hepsi Tier 3 yahut Tier 4. Haluk & Gökhan Tier 3 ile Tier 2 arası gidip geliyor şu an ikiye daha yakın diyebilirim

Twitter hesapları yine ekseriyetle Tier 3-4. Sami Yen Haber bir ara Tier 1'e bile yakınlaştı ama şu an taş çatlasa Tier 2 eder, ki bence aynı Haluk-Gökhan A.Ş. gibi Tier 3'e yakınsadığı da oluyor

Geri
Üst Alt