Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Sabrinin efsane geri pası o maçta değil miydi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün seninle bir dk tişörtü için çekiliş düzenlendi. ben de oğlumun adına like vererek katıldım. ve çekiliş bana çıktı. @Emre Altun isimli renktaşım özelden bilgilerimi talep etti . tişörtü yolluyor . ben de hediyeye hediye ile karşılık vereyim dedim olmaz dedi. böyle güzel jestler insanı duygulandırıyor sevindiriyor. siteye adminlere emeği geçen başta emre kardeşim olmak üzere herkese teşekkür ederim.

bugün seninle bir dk tişörtü için çekiliş düzenlendi. ben de oğlumun adına like vererek katıldım. ve çekiliş bana çıktı. @Emre Altun isimli renktaşım özelden bilgilerimi talep etti . tişörtü yolluyor . ben de hediyeye hediye ile karşılık vereyim dedim olmaz dedi. böyle güzel jestler insanı duygulandırıyor sevindiriyor. siteye adminlere emeği geçen başta emre kardeşim olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Sana çıktığına sevindim renktaş. (y)

Fenere ve hakemlere hakaret ettiğim için sürekli ceza yiyen biri olarak aşağıdaki ifadelerin Yargıtay kararları gereği hakaret olarak yer almadığını hatırlatır ,bu ifadelerin forum uyelerince şikeci camiaya kullanılması dahilinde herhangi bir cezai yaptırım uygulanmayacagina inanıyor ve temenni ediyorum :)

Yapay Zeka Bölümü : Yapay zeka tarafından Galatasaray için üretilen fotoğrafların, videoların vs. paylaşıldığı bölüm.

Eğer böyle bir bölüm olsaydı bu tür şeyleri paylaşırdım:

a-captivating-comic-book-style-illustration-of-a-u-i8K-ovdsRSaTCub8JjJlMA-l7qm_6ynR-KOU0f-cW2...jpeg a-stunning-concept-car-design-features-a-half-oran-mh5gYe3hRjKVYw9r19oubw-AUhZwXRyRmatRmE2yFw...jpega-stylish-and-modern-soccer-jersey-hangs-on-a-hang-aVcBEwNZQ621JYveduZTkg-JEaoEEGtRSaYHLIXOuo...jpeg

Forumda herkeste olmamakla beraber kendi gibi düşünmeyen yazmayan insanlari ötekileştirme bu insanlara saldirma hakaret etme var.
Bu dogal olarak insan yelpazesinin genis olmasından kaynaklaniyor.
Taraftarlikla holiganligi ayirmak lazim.
Hakaret boyutuna ulasmaksizin bir topcu ya da camiamiza rol olmus dahi olsa herkes iyisi ve kötüsüyle soylenebilmeli elestirilebilmeli.
Bu kimseyi fenerli yapmaz akilsiz da yapmaz.
Tam aksine toparlanmasina yardimci olabilir. bizde basarisizliga tahammul yoktur bu yuzden başarılı olamayan gider baskanindan topcusuna kadar kim olursa. Fenerlilerin baskanlik saplantilari bunalımlari basarisiz adamlarin gitmemesi. Bizde bu durum yok. Forumu takip eden herhangi bir uye ya da futbolcu var mi sanmiyorum twitter ve diger yayın organlarinda bu tur seyler de burdan yayilabilir.ordan burası da etkilenebilir.
benim icin aslolan Galatasaray'dir kisiler degildir terimspor sniejderspor icardispor gibi sahsiyetlere bagli fan grubu degilim. Hepsi bize para karsiligi hizmet etti bazisi ediyor.
Duygusal bagimiz da oldu ama asla takımın önüne koymadim koymam.
Mesela muslera ile uzun soluklu sözleşmeye karsiyim terim bu takimin basina gelsin istemem icardi kafasina gore hareket edip sözleşmeyi kaptiktan sonra gecen senenin yari performansini vermedigi halde" sapla bana "diye heyo meyo demem. onu gerekirse kesecek forvet alınsın yedek oturtulsun derim.

Uyelerimizin de bu bilincte olmasini temenni etmek cok bir sey degil.
Lutfen kisisel forum mesajlarina hakaret asagilama olmadigi müddetçe saldirmayalim.
Her yazana saldirana cevap versek is cigrindan cikar forum mantigi biter. Herkese iyi günler birbirimizi kirmanin alemi yok.

Forumda herkeste olmamakla beraber kendi gibi düşünmeyen yazmayan insanlari ötekileştirme bu insanlara saldirma hakaret etme var.
Bu dogal olarak insan yelpazesinin genis olmasından kaynaklaniyor.
Taraftarlikla holiganligi ayirmak lazim.
Hakaret boyutuna ulasmaksizin bir topcu ya da camiamiza rol olmus dahi olsa herkes iyisi ve kötüsüyle soylenebilmeli elestirilebilmeli.
Bu kimseyi fenerli yapmaz akilsiz da yapmaz.
Tam aksine toparlanmasina yardimci olabilir. bizde basarisizliga tahammul yoktur bu yuzden başarılı olamayan gider baskanindan topcusuna kadar kim olursa. Fenerlilerin baskanlik saplantilari bunalımlari basarisiz adamlarin gitmemesi. Bizde bu durum yok. Forumu takip eden herhangi bir uye ya da futbolcu var mi sanmiyorum twitter ve diger yayın organlarinda bu tur seyler de burdan yayilabilir.ordan burası da etkilenebilir.
benim icin aslolan Galatasaray'dir kisiler degildir terimspor sniejderspor icardispor gibi sahsiyetlere bagli fan grubu degilim. Hepsi bize para karsiligi hizmet etti bazisi ediyor.
Duygusal bagimiz da oldu ama asla takımın önüne koymadim koymam.
Mesela muslera ile uzun soluklu sözleşmeye karsiyim terim bu takimin basina gelsin istemem icardi kafasina gore hareket edip sözleşmeyi kaptiktan sonra gecen senenin yari performansini vermedigi halde" sapla bana "diye heyo meyo demem. onu gerekirse kesecek forvet alınsın yedek oturtulsun derim.

Uyelerimizin de bu bilincte olmasini temenni etmek cok bir sey degil.
Lutfen kisisel forum mesajlarina hakaret asagilama olmadigi müddetçe saldirmayalim.
Her yazana saldirana cevap versek is cigrindan cikar forum mantigi biter. Herkese iyi günler birbirimizi kirmanin alemi yok.
bunun böyle olmadığına ilişkin kuvvetli hipotezler var rengim. nörolojik calısmalar suruyor. bilim böyle bir korelasyonun oldugunu söylüyor acıkcası

Tapatalk appinde 2 3 gündür müthiş bir yavaslama arti reklam sayisinda belirgin bir artış ve durmadan VIP üyeliğin reklamini görüyorum neredeyse her postun altinda. benzer şeyleri yaşayan birisi varmi?

Kadın başlıklarının kilitlenmesini haklı buluyorum. Bazen yorumların ucu kaciyor. Ama burası bir spor forumu. Yani sporcu olan Zehre Güneş'in konusunun kapanmasını dogru bulmuyorum. @Recep Timur

Kadın başlıklarının kilitlenmesini haklı buluyorum. Bazen yorumların ucu kaciyor. Ama burası bir spor forumu. Yani sporcu olan Zehre Güneş'in konusunun kapanmasını dogru bulmuyorum. @Recep Timur
o zaman tum bayan sporcuların konusunu acalım

zehra sporcu dıye mı baslıgı 23 sayfa oldu dostum

Geri
Üst Alt