- 22 Ağustos 2010
- 29.434
- 31.156
- 2.638
nesini beğenmedin önerinin üstat? öneri konusu değil mi bu, fikir belirtmeyelim mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nesini beğenmedin önerinin üstat? öneri konusu değil mi bu, fikir belirtmeyelim mi?
başlık engelleme özelliği olsa keşke.
"ali koç", "fenerbahçe" ve türevi, içinde fb ve yöneticilerinin açıklamaları geçen, insanı YORAN başlıklardan çok sıkıldım.
Beğenmemek de bir fikir belirtmek değil mi?nesini beğenmedin önerinin üstat? öneri konusu değil mi bu, fikir belirtmeyelim mi?
..cığımı ağrıtma.Beğenmemek de bir fikir belirtmek değil mi?
Alper senin sadece önerini beğenmedi,sen ise onun senin önerini beğenmemesini beğenmedin üstüne de fikir belirtmeyelim mi diyip esas alperin fikir belirtmesini sen eleştirmiş oldun
Fbnin u14 takiminin 3. Kalecisinin kuzeninin nişanlanmasının bile konusu aciliyor mlsfbaşlık engelleme özelliği olsa keşke.
"ali koç", "fenerbahçe" ve türevi, içinde fb ve yöneticilerinin açıklamaları geçen, insanı YORAN başlıklardan çok sıkıldım.
Fikir belirtmeyelim mi?..cığımı ağrıtma.
Oyle birsey yok abartmayalimFbnin u14 takiminin 3. Kalecisinin kuzeninin nişanlanmasının bile konusu aciliyor mlsf
forum ile alakalı fikir belirtme başlığı bu. hyde park'taki kürsü değil.Fikir belirtmeyelim mi?
Ben bu öneriye 'işte bu !' derim arkadaşbaşlık engelleme özelliği olsa keşke.
Sebebi belli!! Yönetimin harekete geçmesi için daha kaç uyenin hesabinin uçması gerekiyor??Ekli dosyayı görüntüle 257971
Beyler adres doğru olmasına rağmen 3 sefer bu bildiri geldi 3 sefer hesaptan uçtum ilk defa oluyor niye birden böyle bir şey oldu
Bazı öneri ve şikayetler görüyorum.
Lakin hiç tebrik göremiyorum.
Biraz da tebrik edin.
Hesabımdan her 2 dakika uçmadan forumu kullanabilsem tebrik olarak twerk yapacak durumdayım lütfen bana yardımcı olunsun artıkBazı öneri ve şikayetler görüyorum.
Lakin hiç tebrik göremiyorum.
Biraz da tebrik edin.
Mail’i degistiremiyor musun üstadHesabımdan her 2 dakika uçmadan forumu kullanabilsem tebrik olarak twerk yapacak durumdayım lütfen bana yardımcı olunsun artık
Konuyu tüm detaylarıyla anlatır mısın üstte kalmış zira bakamıyorum.Hesabımdan her 2 dakika uçmadan forumu kullanabilsem tebrik olarak twerk yapacak durumdayım lütfen bana yardımcı olunsun artık
Değiştirdim bakalım bir daha olacak mıMail’i degistiremiyor musun üstad