Alp Duman
Parçalı Üye
- 26 Eylül 2014
- 4.154
- 3.205
- 1.413
okunmuyor hala adminimBanlaninca forumu yine okuyabilirsin ayrica ceza almamaya ozen gosterin, bir de serzenis de mi bulunuyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okunmuyor hala adminimBanlaninca forumu yine okuyabilirsin ayrica ceza almamaya ozen gosterin, bir de serzenis de mi bulunuyorsun ?
Eskiden bu işler hep yarışma düzenlerek yapılırmış.Değerli GSCIMBOM yönetimi ve üyeleri,
Son zamanlarda forumun logosu ve genel tasarımı hakkında bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle logomuzun artık güncellenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Tasarım dünyasında trendler sürekli değişiyor ve GSCIMBOM gibi büyük bir topluluğun da bu değişime ayak uydurması gerektiğine inanıyorum. Daha modern, minimalist ve günümüzün tasarım anlayışına uygun bir logo, forumun kimliğini tazelemek adına faydalı olacaktır. Yeni bir logo veya mevcut logonun yeniden tasarlanması, kullanıcılar üzerinde olumlu bir etki bırakabilir.
Logo gibi forumun genel görünümünde de ufak dokunuşlarla bir yenilemeye gitmek, forumu daha çekici ve kullanıcı dostu hale getirebilir. Özellikle mobil cihazlarda daha hızlı ve kolay bir deneyim sunmak adına bazı optimizasyonların yapılabileceği kanısındayım. GSCIMBOM, yıllardır Galatasaray camiası için büyük bir bilgi ve paylaşım platformu oldu, bu yüzden bu tür yenilikler topluluğun genel deneyimini iyileştirebilir.
Buna ek olarak, forumun sürdürülebilirliği ve daha iyi bir hizmet sunabilmesi adına bir "Donate" (Bağış) butonunun eklenmesini öneriyorum. Zaman zaman forumda özellikle yoğun kullanıcı trafiği olduğunda erişim sorunları ve hata mesajlarıyla karşılaşıyoruz. Teknik altyapıyı güçlendirmek ve bu sorunların önüne geçebilmek için gönüllü bağışların önemli katkılar sağlayabileceğini düşünüyorum. Bu, forumun daha stabil çalışmasına ve uzun vadede daha güçlü bir yapıya kavuşmasına yardımcı olabilir.
Profesyonel tasarımcı olmasalar bile, muhtemelen bu konuda birçok gönüllü çıkacaktır. Ayrıca, günümüzde yapay zekanın da bu amaç doğrultusunda yardımcı olabileceğini unutmamak gerek. Tabii ki, bu tür işlerin bu alanda uzman olan kişiler tarafından yapılması daha iyidir.Eskiden bu işler hep yarışma düzenlerek yapılırmış.
En güzel logo tasarimini yapan üye de onurlandirilir.
hirsizlik nedir bi arastir bakalim. hirsizlik demek degil bu bundan haberiniz olsun. forumda avukat vs varsa sorun bakalim hirsizlik mi demekmis.su mesaji atmissin:
Burada hırsızlıkla sucluyorsun tabi ki ceza alacaktın, ne bekliyorsun ki? Arada 10 milyon euro var kisaca bu parayi kendi aralarinda bolustuler demeye calismissin. Kimse iftira atıp paraları cebe atiyorlar, hirsizlik yapiyorlar imasinda bulunamaz ve bunu diyen herkes bu konuda 1 hafta ceza aldı son günlerde. Konuyu KAP açıklamasına çekmeye gerek yok bunun onunla bir alakası olamaz.
Nöbet ücretli olsa nasıl olur
Dahiyane bir fikir hem forumda kaynak yaratmiş olurNöbet ücretli olsa nasıl olur
Cüzdan Özbek
Keşke Türkçe yazsalar, göz yoruyor baziları özellikle gereksiz özel isaret kullanımı.
uzun mesaj atanları cok sevsemde engelliyorumKeşke Türkçe yazsalar, göz yoruyor baziları özellikle gereksiz özel isaret kullanımı.
Taş devrinde açılmış bir forum sitesi olsa eyvallah ama burada trolle kaçıyor biraz.