@Emrah Yıldırım gerizekaliyi postaladigin icin tesekkurler.
@Alper Altun insafa gelip bana ceza vermedigin icin tesekkurler. Kotu bir gundu.
@Alper Altun insafa gelip bana ceza vermedigin icin tesekkurler. Kotu bir gundu.
Forumda 3 kişi kullanıyor zaten onlar istedi diye de Emrah admin sabahlara kadar çalıştı. Biz red face isteyince de duymamazlıktan geliyor.kullanmıyordum ama tesekkurler
malesef öyleForumda 3 kişi kullanıyor zaten onlar istedi diye de Emrah admin sabahlara kadar çalıştı. Biz red face isteyince de duymamazlıktan geliyor.

Aslansın sen aslaannnnReaksiyonlarave
seçeneklerini ekledim. Müsait olduğumda bir kaç seçenek daha eklemeyi düşünüyorum. Eğer forumca suyunu çıkartmazsanız opsiyonları arttıracağım. Redface gelmeyecek boşuna kendinizi yormayın.
kaldırmalısınReaksiyonlarave
seçeneklerini ekledim. Müsait olduğumda bir kaç seçenek daha eklemeyi düşünüyorum. Eğer forumca suyunu çıkartmazsanız opsiyonları arttıracağım. Redface gelmeyecek boşuna kendinizi yormayın.
redface de eklenmeliReaksiyonlarave
redface de eklenmeli
ve bu
![]()