- 5 Eylül 2014
- 80.085
- 62.719
- 4.283
ALPEEEEEEERRRRR
ALPEERRRRRRR
ALPEERRRRRRR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eehh be reis! gitti bizim puan liderligi.Mesaj yazdıkça otomatik ödül puanı verme sistemini 35k mesajdan 200k mesaja kadar yükselttim. Sayaç güncellendikçe kullanıcı ödülleri eklenecektir. 60k mesajdan sonra ödüller her 10k mesajda bir verilecek.
Mesaj yazdıkça otomatik ödül puanı verme sistemini 35k mesajdan 200k mesaja kadar yükselttim. Sayaç güncellendikçe kullanıcı ödülleri eklenecektir. 60k mesajdan sonra ödüller her 10k mesajda bir verilecek.
Belki gelir yeni rütbe?Eehh be reis! gitti bizim puan liderligi.
Biz Hayriyi nasil geçelim? Adalet mi bunun neresinde ne güzell yıllardır sistemini bugunu bulmus gul gibi gidiyorduk.
Edit: oldu olacak yeni rütbede getirin
Ödülleri aldık adminim sağ ol var ol.Mesaj yazdıkça otomatik ödül puanı verme sistemini 35k mesajdan 200k mesaja kadar yükselttim. Sayaç güncellendikçe kullanıcı ödülleri eklenecektir. 60k mesajdan sonra ödüller her 10k mesajda bir verilecek.
Eehh be reis! gitti bizim puan liderligi.
Biz Hayriyi nasil geçelim? Adalet mi bunun neresinde ne güzell yıllardır sistemini bugunu bulmus gul gibi gidiyorduk.
Edit: oldu olacak yeni rütbede getirin
Niye?Alper adminin niye 2298 puanı var
Sen niye ezik kaldın yav 678 ne yerinde olsam kapatır hesabı giderdimVasfiye bak 1548 puan
Zengin olunca böyle oluyor demekVasfiye bak 1548 puan