Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hareketli PP (GİF) önerisinde bulunmak istiyorum

ezgif-13bd4ce813559.gif

sabit konular ile normal konular arasında çubuk yok karışıyor

Ekran görüntüsü 2025-02-03 172051.webp

Transfer nöbetinden atılmışım

Sebep olarak 'uydurma bilgi maaş 2. seferdir yapıyorsun' yazılmış

Attığım postlar şunlar:

€10m bonservis €3m maaş 3.5 sezon kontratla Mata mı
€6m bonservis €2m maaş 4.5 sezon kontratla Cuesta mı

Clinton Mata bir hafta önce €4m bonservis €2.5m maaş ve 1.5+1+1 tarzı bi sözleşmeyle gelse kem küm edilirdi ama ha hu edilmezdi

Şimdi bu adama €10m bonservis €3m maaş 3.5 sözleşme olmaz yani

Burada hangi kuralı ihlal etmişim bilgilendirebilirseniz sevinirim

Potansiyel transfer haberleri üzerine maliyet spekülasyonu yapmak ile ilgili bir yasak var da benim mi haberim yok

Merhaba ,

Yasaklı kaynak yüzünden ban yedim geçenlerde yaklaşık 5-6 gün. Bu sitede 15 16 yıldır buradayım yasaklı kaynaktan ban yemek her üye için çok saçma bir durum geliyor sonuçta bana her gün yasaklı kaynakların bildirimi gelmiyor özel olarak Duyurulardan yazılıyor her gün duyurulara bakamıyorsun baksan da unutulduğu oluyor kaynaklar kim kimdir diye birileri eklenip birileri siliniyor yeni üye değiliz ki bilinçli şekilde yapalım bi uyarı sistemi olabilir bu konuda bana kalırsa.

Banlamak yerine puan düşürme veya uyarı sistemi olması hatta daha hafifi olarak özel mesaj ile uyarı sistemi olması çok daha iyi olur 5 6 gün girememek gerçekten zor oluyor severek girdiğimiz yıllardır burası var ondan da mahrum kalmak olmuyor.

Banı kaldırmadık diyelim en azından saatlik veyahut 1 gün gibi kısa süreli olmasını talep ediyorum veya kademeli olarak artması 1 2 3 5 7 9 gibi.

Topculara, idari, ve teknik heyete kufur etme ve bela okumada verilen cezalar kalksin yaw.
Auto-edit yok mu?

Geri
Üst Alt