Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun

Galatasaraylı muhabirler Burhan Can Terzi , Nevzat Dindar , Yakup Çınar , Emre Kaplan , Serhan Türk , Ali Naci , Süleyman Rodop , Kaya Temel vs. kolpaları x' de dolanan sosyal medya paylaşımları alıntıları yasaklanmanızı öneriyorum , tıpkı Sabun gibi.

Sırf Galatasaray taraftarlarını yalan atmaktan , uyutmak için ortaya haber sıkıp taraftarları kandıran onursuz , haysiyetsiz , satılıklar muhabilirlerdir.

Ruhsal , mental sağlığı için bu muhabirleri yasaklanmanızı öneriyorum.

Chatgpt ile alakalı bir yazi okumuştum. Firma yetkilileri yapilan sorgulama sonrası teşekkür iletisi atılmamasının inanilmaz bir maliyet yükü oluşturduğunu söylemişlerdi.

Forum için derin düşüncelere daldığım esnada hepimizin sıklıkla yaptığı bir hata aniden beynime dank etti. @GSCMaster beyde bana hak verecektir. Bir görseli foruma yüklerken bunu copy paste ile yapiyoruz.
Hali hazirda jpg, png, gif vs uzantisi olan kaynağı gelip burada sifirdan yaratip db gereksiz veri yüklüyoruz. Bunlar milli servet arkadaşlar, sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Link ekleyerek görsellerin foruma yüklenmesini talep ediyorum. Kurallara uymayanlara da ağır yaptirimlar ceza verilmesi gerekir.

Screenshot_20250528_181207_Chrome.webp
Deneme örneği;
images

En buyuk efsane fatih terimin ismi verilmedi daha renkdas
Kimse önermemiştir heiz ondan verilmemiştir

Mesela "Fatih Terim Tartışma Platformu" güzel olabilir

*8 sene aysal-terim tartıştık o yüzden oraya uygun gördüm

Ya da efsane sanılan didier drogbayı da onore edebiliriz

"Didier Drogba Çöp Kutusu"

Yok sayılan üyelerin açtığı konular forumda gözükmüyor çok uzun süredir. Bir çözümü var mı merak etmekteyim.

Renktaşınız her zaman olduğu gibi yine güzel bir öneriyle geldi

Fernando muslera ismi forumda bir yere verilmeli

Teşekkürler
Herseyi biliyorum havalarindan vazgec. Adminler böyle üyelerden nefret eder. Keyfi yönetim başliklarina yazıp duruyorsun.

Yok sayıldığı için görünmüyor zaten
"Neden görünmüyor" değil çözümü soruyorum ben de. Modların açtığı konularda haliyle böyle bir sıkıntı olmuyor. Muhtemelen dolambaçlı bir teknik bir sorun bu. Ama forum yenilenmişken bir çözümü vardır belki.

"Neden görünmüyor" değil çözümü soruyorum ben de. Modların açtığı konularda haliyle böyle bir sıkıntı olmuyor. Muhtemelen dolambaçlı bir teknik bir sorun bu. Ama forum yenilenmişken bir çözümü vardır belki.
Sorunun temeli zaten yok sayıldığı için onu anlatmaya çalışıyorum. Yok saydığın birisinin konusunu niye göreceksin ki mantığa uymuyor. Çözümü yok o yüzden

Sorunun temeli zaten yok sayıldığı için onu anlatmaya çalışıyorum. Yok saydığın birisinin konusunu niye göreceksin ki mantığa uymuyor. Çözümü yok o yüzden
Erkek Futbol Takımı / Teknik Kadro başlıklarında bile vardı bu durum. "Yok saydığın birisinin konusunu niye göreceksin ki" yanlış bir yaklaşım. Bir de durum sadece konuyu açanla ilgili de değil. Herhangi bir konudaki son mesaj bu üyeye denk gelirse o konu kayboluyor forumdan. Üstüne bir mesaj daha yazılmazsa akışın içinde kaybolup gidiyor. Sadece Google aramasında bulabiliyorsun.

Ben,"teknik ve detaylı bir uğraş o yüzden uğraşmaya değmez" desen saygı duyacağım zaten. Aradığım şey; belki de kolay ve dikkatten kaçan kolayca yapılacak bir şey.

Kimse önermemiştir heiz ondan verilmemiştir

Mesela "Fatih Terim Tartışma Platformu" güzel olabilir

*8 sene aysal-terim tartıştık o yüzden oraya uygun gördüm

Ya da efsane sanılan didier drogbayı da onore edebiliriz

"Didier Drogba Çöp Kutusu"
FT aklımda bayağıdır ama değerlendirmek lazım, öyle sıradan bir yere de veremeyiz.

Erkek Futbol Takımı / Teknik Kadro başlıklarında bile vardı bu durum. "Yok saydığın birisinin konusunu niye göreceksin ki" yanlış bir yaklaşım. Bir de durum sadece konuyu açanla ilgili de değil. Herhangi bir konudaki son mesaj bu üyeye denk gelirse o konu kayboluyor forumdan. Üstüne bir mesaj daha yazılmazsa akışın içinde kaybolup gidiyor. Sadece Google aramasında bulabiliyorsun.

Ben,"teknik ve detaylı bir uğraş o yüzden uğraşmaya değmez" desen saygı duyacağım zaten. Aradığım şey; belki de kolay ve dikkatten kaçan kolayca yapılacak bir şey.
Teknik olarak mümkün değil maalesef sistemsel bir şey.

Üyeler like verme konusunda tesvik edilmeli. Bunu ben demiyorum istatislikler diyor.

Kimse eskisi gibi bonkör değil, forumda like alım gücü düştü. Forum yönetimini senelerdir destekliyoruz ama 2025 yilindaki sert düşüsu göz arda edemeyiz. Eskiden festival havasinda gecerdi, geyiklerin döndüğü konular açılırdı.

Haftada 10 like alip evime gidiyorum, 7/24 burada olmama rağmen. esim sen ne bicim erkeksin derse ne diyeceğim.

Beğeni emojisi çesitlendirilmeli, ben eskiden kari paylaşirdim. @Onur Bakır mesela bana hak verir hala kari paylasiyor cunku. Aldigin tepkime ne kardesim ? Kalpli emoji ve genellikle wow. Yemisim wowunu bee bir getirisi yok ki?
Şu emoji eklense ve 3 like sayilsa? Striptiz club gibi güzel karı paylasimi ödüllendirlmesi hoş olmaz mı?
Tossing_Money.gif-c200

Hatta transfer haberlerini falan da bununla ödüllenirdiriz. Ismi GSCDolar olurdu

Yeni farkettim - sağ kolonda "Yeni mesajlar" bandı var - iyi fikir olmuş hızlı navigasyon adına

elinize sağlık.

Geri
Üst Alt