Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Tapatalk ta “webp” uzantılı fotolar gorulmuyor halen. Sizde de oyle mi?

e23fa2353cff3679ddbeeab4881a1cb7.jpg

Boyle gozukuyor

Mesaj yazarken alıntı eklendiğinde ya da cevapla seçeneği kullanıldığında gece temasında kullanıcı isimleri koyu görünüyor. Burası beyaz olursa daha hoş olur. Çoklu alıntılarda problem oluyor.

1750873248910.webp

Belki de sistemimle alakalıdır bilmiyorum ama yeni temaya geçtiğimizden beri bu şekilde görüyorum.

Kulübümüz Aslan gibi asil bir hayvanla sembolize ediliyor. Bu gurur verici! Özellikle afrikalı topçuların bizi farklı sahiplenişi, o bölgenin çocuklarının sarı kırmızı forma sevdası falan bizi Afrika kıtasının favori avrupa takımı yapıyor.

Nasıl ki Amerika'da Real Madrid ve Man. Utd fanlığının yüksekse afrikada açık ara önde takımlardan biriyiz. Lafi da uzatiyorum affınıza sığınarak ama böylesine bensinen bir kültüre neden daha fazla adapte olmuyoruz?

Bence özellikle transfer dönemlerinde bir kaç negafit enerji ruhlu üyeyi kurban edebiliriz. Özellikle Sadri isimli üyenin ceza nedeni olarak "kurban edildi" şeklinde def edilmesi hem forumun bereketini hemde afrika rituellerine bir göz kırpma olarak değerlendirebiliriz.

Hem kendisi cinlere ve kara büyülere inandiğı için bu durumu anlayışla karsılayacaktir

Kulübümüz Aslan gibi asil bir hayvanla sembolize ediliyor. Bu gurur verici! Özellikle afrikalı topçuların bizi farklı sahiplenişi, o bölgenin çocuklarının sarı kırmızı forma sevdası falan bizi Afrika kıtasının favori avrupa takımı yapıyor.

Nasıl ki Amerika'da Real Madrid ve Man. Utd fanlığının yüksekse afrikada açık ara önde takımlardan biriyiz. Lafi da uzatiyorum affınıza sığınarak ama böylesine bensinen bir kültüre neden daha fazla adapte olmuyoruz?

Bence özellikle transfer dönemlerinde bir kaç negafit enerji ruhlu üyeyi kurban edebiliriz. Özellikle Sadri isimli üyenin bir ceza nedeni olarak "kurban edildi" şeklinde def edilmesi hem forumun bereketini hemde afrika rituellerine bir göz kırpma olarak değerlendirebiliriz.

Hem kendisi cinlere ve kara büyülere inandiğı için bu durumu anlayışla karsılayacaktir

Katılıorum renktaş

bir kaç done sunmak isterim

I . Bir kaç sene evvel Berkay Saraçoğlu isimli GSC mensubu, Uğur Güzel'in hesabına 10 bin tl göndermesi neticesinde forumdan vınlayıp bir daha girmemiştir

II . I nolu enstantaneden de evvel, Ersin Şen isimli dostumuz bilmem ne gerçekleşirse Eşşek gibi anırırım diyip gerçekleşince bizzat bir Eşşek gibi anırdığı videoyu forum ile paylaşmıştır

Habire milletle iddaaya girip ya da girmeye çalışıp nihayetinde mağlup olunca hıyara yatmak delikanlılığa sığmamaktadır

Şayet bir söz veriliorsa tutulmalı ve de sözünün eri olunmalıdır

He para vermem deniyorsa da o zaman kendisine elveda denmelidir dediğin gibi

Forum mu yavaş? forum harici tüm siteler hızlı iken forum çok yavaş bende

Geri
Üst Alt