Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Mesaj yazdıktan sonra emote koyunca emote alt satıra kayıyor otomatik. Benim ayarlarda mı bir sorun var?
1752869848702.webp

Dekstopta gayet iyi ve stabil site emeginize saglik.

Mobilde bu sabah karsima cikan 1 husus, yenileme yaparken ya da ananmenuye falan donerken donma oluyor (android)

Birde cok onemli degil ama rutbe arkaplanlari ufak kutu olarak kaldi bant gibi durmuyor.(Feedback verme adina)

Dekstopta gayet iyi ve stabil site emeginize saglik.

Mobilde bu sabah karsima cikan 1 husus, yenileme yaparken ya da ananmenuye falan donerken donma oluyor (android)

Birde cok onemli degil ama rutbe arkaplanlari ufak kutu olarak kaldi bant gibi durmuyor.(Feedback verme adina)
Donma sorunu hic olmadi(mobil)

Rutbelerde duzelmis(mobil)

Emeginize saglik.

Derken benimkini de ortaladı 😀😀😀😀
Alıntıda normal görünüyor ama mesajı gönderince alt alta ortalıyor. Çok komik bir görüntü 😂

Brave kullanıyorum tarayıcı, her şeyi sıfırladım ancak hala aynı. Mobilde de DuckDuckGo var, onda da aynı şekilde ortalanmış görünüyor. Bana özel bir sorun olmamalı :asd:

Altında normal görünüyor ama mesajı gönderince alt alta ortalıyor. Çok komik bir görüntü 😂

Brave kullanıyorum tarayıcı, her şeyi sıfırladım ancak hala aynı. Mobilde de DuckDuckGo var, onda da aynı şekilde ortalanmış görünüyor. Bana özel bir sorun olmamalı :asd:

:) selam​

@GSCMaster mobil takilmalar yine oluyor arada aksamdan beri ama tespit ettim galiba sebebi. Reklam yuklerken sacmalayip yukleyemiyorsa kitliyor ufak. (Ozellikle tepeden kaymali gelen reklam)

Bu google la mi alakali baska bir sey mi bilmiyorum tabi ama.

@GSCMaster lütfen küfürlerde koymuş olduğunuz filtreyi, Fabrizio Romano isimli dolandırıcı şahıs içinde uygulayın. biri foruma bu herifin adını yazdığında ismi otomatik olarak Suat Kara şeklinde gözüksün.

elin gavuru kazanacağına bizim aslan abimiz kazansın.. ben Suat Kara abimin osimheni açıklamasından onurr duyarım..

1753052919228.webp

Ata B. Oğuz adlı smodunuz yasaklı kaynak paylaşmıştır.
Ancak şahsına herhangi bir ceza-i işlem uygulanmamış üzerine paylaşımlar yapmağa devam etmektedir.
Sorarım sizlere: Adaletiniz tek taraflı mıdır? Bizden olan yesin, diğerlerine verin cezayı mıdır sizin ahlakınız?
Unutmayın ki bu dünyanın öteki tarafı var
Unutmayın ki adalet herkese lazım, bir gün devran döner.
Sevgiyle ve adalet inancıyla.

Geri
Üst Alt