- 23 Aralık 2008
- 59.865
- 57.336
- 4.858
Konu sahipleri birbirleriyle konularını takaslayabilir mi? Mesela bende rdr2 konusu var ama ben cokta fanı sayılmam bunu sevdigim bir konuyla takaslayabilir miyim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle daha güzel olmuş kalsin bu hataMesaj yazdıktan sonra emote koyunca emote alt satıra kayıyor otomatik. Benim ayarlarda mı bir sorun var?
Ekli dosyayı görüntüle 295257
evetMesaj yazdıktan sonra emote koyunca emote alt satıra kayıyor otomatik. Benim ayarlarda mı bir sorun var?
Ekli dosyayı görüntüle 295257
Donma sorunu hic olmadi(mobil)Dekstopta gayet iyi ve stabil site emeginize saglik.
Mobilde bu sabah karsima cikan 1 husus, yenileme yaparken ya da ananmenuye falan donerken donma oluyor (android)
Birde cok onemli degil ama rutbe arkaplanlari ufak kutu olarak kaldi bant gibi durmuyor.(Feedback verme adina)
Senin PC de mi sorun acaba ya hiç görmedim ben böyle bir şey başkaGittikçe daha da komikleşti emote mevzusu
Artık alt satıra geçmekten de öte canı ekranın neresini isterse orada görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 295474
Alıntıda normal görünüyor ama mesajı gönderince alt alta ortalıyor. Çok komik bir görüntüDerken benimkini de ortaladı![]()
Altında normal görünüyor ama mesajı gönderince alt alta ortalıyor. Çok komik bir görüntü
Brave kullanıyorum tarayıcı, her şeyi sıfırladım ancak hala aynı. Mobilde de DuckDuckGo var, onda da aynı şekilde ortalanmış görünüyor. Bana özel bir sorun olmamalı![]()
Hepimize bulastirdin nssnsjGittikçe daha da komikleşti emote mevzusu
Artık alt satıra geçmekten de öte canı ekranın neresini isterse orada görünüyor
Ekli dosyayı görüntüle 295474