- 1 Mayıs 2018
- 53.918
- 44.550
- 3.298
edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an xebforo eskiden vbullet idii onu beğenmedik çok hantaldiForumda çok eski olmadığım için merak ettim xenforo öncesi ne kullanılıyordu script, eskiden vbulletinde miydi, gerçi webarchive yapacaktım ama pc tamirde bu külüstür tel ile bakmaya erindim.
Şu an xebforo eskiden vbullet idii onu beğenmedik çok hantaldi
Halkın adamı @Feramuz Kayalar ile yapılan istişare sonucunda alınan karar; tekrar " xx gibi nöbet " tarzı mesajlara izin verilmiştir.
Dikkat edilmesi gereken tek husus, günde 1x ile sınırlandırılması ve böylece konunun farklı yerlere çekilmesine engel olmaktır.
Akıl Akıl Gel Sevim'e Takıl UlanAkil adam @Feramuz Kayalar
Biz kar memleketi değilizAkil adam @Feramuz Kayalar
@Alper Altun bu şahsı buradan alın alper adminAkıl Akıl Gel Sevim'e Takıl Ulan![]()
İspiyonlamak heaaaaa@Alper Altun bu şahsı buradan alın alper admin
#AllahAffetsinÜlkemizde af kararları verilirken forumumuzda gereken af kararları verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Unutmayın ki hepiniz birer mahkum adayısınız.
#AffetGSC
#sizdeoradabilirdiniz
@Kuzey Aslan @Gökhan Aytepe @Doruk Ata TANRIVERDİ @Emir Sato @Hayri Cund @Naci Liboş @Ferhat Koç @Vasfi Vural
Ülkemizde af kararları verilirken forumumuzda gereken af kararları verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Unutmayın ki hepiniz birer mahkum adayısınız.
#AffetGSC
#sizdeoradabilirdiniz
@Kuzey Aslan @Gökhan Aytepe @Doruk Ata TANRIVERDİ @Emir Sato @Hayri Cund @Naci Liboş @Ferhat Koç @Vasfi Vural
Braaawoooooooo feracock#OralSeverİçinAdaletÜlkemizde af kararları verilirken forumumuzda gereken af kararları verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Unutmayın ki hepiniz birer mahkum adayısınız.
#AffetGSC
#sizdeoradabilirdiniz
#OralSeverİçinAdalet