- 3 Temmuz 2012
- 140.402
- 88.567
- 5.478
@Onur Bakır her msja WOW atmaya devam ederse işlem uygulanmasını isteyen üyeler like atabilir mi sayımızı görelim
Şikayetim bu yönde!!
Şikayetim bu yönde!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mircea Lucescu Avrupa'dan Futbol ForumuSupercup sahibi Sayın Mircea Lucescu hocamızın isminin bir yere verilmesini taleb ediyorum.
Olacak.Foruma e-devlet üzerinden giriş yapmamız zorunlu olacak mı?
Dİğer sorum pederin e-devletiyle girersem cezası olur mu
Cift vatandaşlıgı olanların üyeligi iptal edilsinOlacak.
Olur.
Forumda 4-5 kişi kalırCift vatandaşlıgı olanların üyeligi iptal edilsin
Yok yav eskiden vardı ama boş boş duruyordu. Fazla kategori açınca forumda kalabalık oluyorteknoloji ile karışık yerine ayrı bir oyun kategorisi istiyoruz @Emrah Yıldırım
Bir tebrik de başından beri şampiyonluğu inanan taraftarımızaokan hocamı ve takımı 3-0lık ezici fb derbi galibiyeti için tebrik ederim
Bir bakalim, su lig bitsin olursa yapariz ona benzer birsey.Ciddi oneridir:
Transfer nobeti daha acilmadi ama bu yaz BAY Osimhen vs derken kolpa okyanuslarinda yuzecegiz belli.
Her haberi ayri ayri baslik yaomak yerine, sabit cevap verilmeyen (admin ve mod/smodlar haric tabi)ve haberlerin alt alta dizildigi(ayri baslik dedigim detay bu - konu acarken ki ilk mesaj) bir post genel anlamda daha takibi kolay olmaz mi?
Transfer nobetinde de oradan alintilanip muhabbeti olur? Zaten tivitler yagiyor orayada. Bahsettigim konuda guvenilir bulunan haber paylasimi niteliginde olur
En azdinan 500 sayfa konusma icinde haberlere sirayla net ulasabilir surekli foruma bakamayanlar icin.
Mod ve smodlar icin de kolaylik olur diye dusunuyorum, ayikla , mesaj tasi 300+ tane "yanlis konu" mesaji olmaz, ayni sey 4 5 konuda konusulmaz diye dusundum.
Transfer Nobeti #1 - 20 olma ihtimali bile var bu yazin.
Ayrica Transfer Nobeti#Haber konusu olsa. Uplandiginda herkes son dakika gibi haberi okuyabilir.
Daginikligi onler , moderasyonu daha kolay olur sizler icin diye dedim.Bir bakalim, su lig bitsin olursa yapariz ona benzer birsey.