Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Forumda ihtiyacın kralı var krallııı.. adminler kusur falan olunca @mods yazıp bir ton yetkiliyi bir araya toplayabiliyor ama biz ?

dün tertip ettiğim yarışmada üyelere ulaşırken aşırı zorlandım. @Ata B. Oğuz bana hak verecektir.

GSC Eurovision yapacağız tek tek etiket atıyor bu bir işkence. modern işkence hemde. abi yarışmacı üyelerin %95 i belli neden gruplar kuramıyoruz ?

Örnek Ata B. @GSCeurovision tagı atsa ve yarışmaya katılan 100 üyeye bildiri gitse ? bu çok mu zor

organize olamıyoruz mal mal @Gökhan Aytepe @Aybars Ay diye etiketler giriyoruz. ben yazana kadar üyelerin şevki kaçıyor zaten..

@ESC yazınca 1 dk da mizah grubunu toplayıp eğlencemize bakabiliriz.

Görevli adminler lütfen şu işe el atın.! @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun @Uğur İz ? @Danyal Artemis ?

ben pek anlamam ama yapay zeka şunları söylüyor
1. Üye Gruplarını Etiketleme Eklentisi
Üyelerin toplu etiketleme yapabilmesi için XenForo Community üzerinde en çok tercih edilen ve XenForo 2.3 ile uyumlu çalışan eklenti:
  • User Mentions Improvements by Xon
    • Nasıl Çalışır?: Yönetici panelinden belirlediğiniz üye gruplarını @grup_adi şeklinde etiketlenebilir hale getirir.
    • İzin Ayarı: Eklentiyi kurduktan sonra Kullanıcı Grubu İzinleri alanına giderek normal üye grubunuza (Registered) "Mention User Group" (Kullanıcı Grubunu Etiketle) iznini vermeniz yeterlidir. Böylece tüm üyeleriniz bu grupları etiketleyebilir. [1, 2]

2. Üyelerin Kendi Gruplarını Kurması Eklentisi
Üyelerin forum yöneticisine ihtiyaç duymadan kendi ilgi alanlarına göre topluluklar/klüpler oluşturabilmesi için şu eklentiye ihtiyacınız vardır:
  • Social Groups for XenForo (veya muadili bir Clubs/Social Groups eklentisi)
    • Nasıl Çalışır?: Üyelere ön yüzde (kamu açık alanda) kendi "Sosyal Gruplarını" kurma izni verir. Grubu kuran üye o grubun başkanı (moderatörü) olur, üyeleri onaylayabilir veya gruptan çıkarabilir.
    • Etiketleme ile Bağlantısı: Kurulan bu sosyal grupların içerisindeki tartışmalarda, üyeler sadece o gruba ait kişilere toplu bildirimler gönderebilir. [1, 2, 3]

Dikkat Edilmesi Gereken İpuçları
  • Performans Sınırı: Her iki eklentide de normal üyelerin çok büyük grupları (örneğin 10.000 kişilik "Kayıtlı Üyeler" grubunu) etiketlemesini izinlerden kapatın. Aksi takdirde bir üye o grubu etiketlediğinde sunucunuza aynı anda binlerce bildirim yükü bineceğinden forumunuz kilitlenebilir. [1]
  • Eklenti Uyumluluğu: XenForo 2.3, köklü kod değişiklikleri (özellikle jQuery'den vazgeçilip saf JavaScript'e geçilmesi) içerdiği için eklentileri indirmeden önce açıklama kısmında mutlaka "Supports XF 2.3" ibaresinin yer aldığından emin olun. [1, 2]

Forumda ihtiyacın kralı var krallııı.. adminler kusur falan olunca @mods yazıp bir ton yetkiliyi bir araya toplayabiliyor ama biz ?

dün tertip ettiğim yarışmada üyelere ulaşırken aşırı zorlandım. @Ata B. Oğuz bana hak verecektir.

GSC Eurovision yapacağız tek tek etiket atıyor bu bir işkence. modern işkence hemde. abi yarışmacı üyelerin %95 i belli neden gruplar kuramıyoruz ?

Örnek Ata B. @GSCeurovision tagı atsa ve yarışmaya katılan 100 üyeye bildiri gitse ? bu çok mu zor

organize olamıyoruz mal mal @Gökhan Aytepe @Aybars Ay diye etiketler giriyoruz. ben yazana kadar üyelerin şevki kaçıyor zaten..

Görevli adminler lütfen şu işe el atın.! @Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun @Uğur İz ? @Danyal Artemis ?
Toplu tag olayı yasak, milleti darlamayın kimi çağıracaksan tek tek etiketle geç işte

Doruğun dediğinde bence bir yanlışlık yok. Aslında işin özeti, kendi arkadaş listesine özel yapabilir bunu. Tutup ta 3k dan fazla kullanıcıya neden etiketlemek istesin ki. Üyenin ne talep ettiğini de, ona uygun proje modelini de anlamak ayrı bir tecrübedir.

Dediğin sistem özelinde benim yapabileceğim ama yapmayacağım bir şey. Sana bunu yapabilmem için tek tek hepinize üye grubu tanımlamam ve mention yetkisi vermem lazım buna izin veremem maalesef. Ayrıca ondan sonra her konuda @esc yazıp toplu etiket yapacaktır mizahı seven üyelerimiz.

Doruğun dediğinde bence bir yanlışlık yok. Aslında işin özeti, kendi arkadaş listesine özel yapabilir bunu. Tutup ta 3k dan fazla kullanıcıya neden etiketlemek istesin ki. Üyenin ne talep ettiğini de, ona uygun proje modelini de anlamak ayrı bir tecrübedir.
Arkadaş listesi özelinde değil durum, üye grubu mantığı ile çalışıyor.

Geri
Üst Alt