GSCimbom
Tebrikler, Öneriler, Şikayetler
Emrah Yıldırım

Tebrikler, Öneriler, Şikayetler Sayfa 416

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,3K
Okunma
307,5K
Sayfa
416/416
Asıl işim diyorum zaten.

Reklam ajansı yönetiyoruz, doğal olarak e-ticaret alanlarına da yer alıyoruz. İç giyim dışında tesettür giyim ve yöresel gıda işlerindeyiz de.

Fontlar ve avatar kısımları çok büyük açıkçası. Mesaj kısmı güzel yormuyor insanı ama profil kartları ve efektler yoruyor. Temada zaten ufak bir kasma var farkındasınızdır muhtemelen. Ben masaüstü kullanıcısıyım beni yordu mobilde daha da yordu. Ama tabii anlık değişimlere alışma süreci de olabilir.

AI ile yapılmış belli ki güzel iş görüyor AI ama doğru komutlarla daha iyi iş çıkabilir. Müsait bir anda bir anasayfa çıkartırım ben de AI ile özelden gönderirim.
Önerilerini heyecan ile bekliyoruz. Avatar kısmı kullanıcıların genelinin isteği üzerine büyük çalıştık.

IMG_3140.webp

Forum şizofren gibi bazen eski haline dönüyor :asd:

Önerilerini heyecan ile bekliyoruz. Avatar kısmı kullanıcıların genelinin isteği üzerine büyük çalıştık.

Tabii benim bakış açım biraz daha sadelikten yana. Şöyle ufak bir anasayfa ve konu detay hazırladım. Fikir tabii ki.

Bunun yanı sıra şöyle bir şey yapılabilir ki bence ufaktan biraz evrilmesi de gerekiyor. Blog veya haber artık adı ne olursa gündem ile alakalı haberlerin olduğu ek bir alan açılabilir. Benzer örneğini R10'dan görebiliriz blog.r10.net için hem ziyaretçi çekimi için hem de özellikle yeni üye çekimi transfer döneminde iyi olabilir.

Mobilde foruma girer girmez karşılaşılan reklamlar. Reklamların kapladığı alan %70 den fazla

Screenshot_20261005_074009_Chrome.webp

mobilde konuya ne yazılmış diye bakmak istediğimde her seferinde ilk sayfadan başlatıyor. en aşağı in son sayfaya git ve postu görmek aşırı zahmetli

tıpkı antudaki gibi son yazılan mesajları görebileceğimiz bir alan olmalı. neler yeni başlığımızda son konular gözüküyor.
tıpkı onun gibi konu farketmeksizin son yazılan mesajları görebilelim