- 10 Nisan 2013
- 58.593
- 41.736
- 3.943
TamamdırTartışma konularına yorum yapmak için gerekli izni verebilir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamdırTartışma konularına yorum yapmak için gerekli izni verebilir misiniz?
Nacizane fikrim bu ceza sistemi hakkinda (tekrar) bir aciklayici paylasim yapmaniz. Cunku belliki arkadaslar bu ceza sisteminin nasil calistigini ve nezaman uyari/ceza geldigini tam bilmiyor. Dogrusunu soylemek gerekirse bende tam emin degilim.
bu kaçıncı isim değişikliğiAdımı derhal;
Muhasip Mavzer olarak değiştirir misiniz?
isim değişikliği talebini değerlendirdikten sonra REDFACE VE KIZGIN SURAT olayını da bir konuşalım isterseniz
Forum olarak bircok seyi begenmekle birlikte 2 ufak onerim olacakti:
- Acaba tekrar forumdaki paylasilan yazilara verebilecegimiz emoji sayisini arttirabilirmiyiz?
- Belki daha onemlisi. Bu gune kadar birkac tane paylasim raporladim, lakin hicbir geri donus olmadi. Acaba yonetim olarak raporlama sonrasi bir geri donus olabilirmi (cozduk, ceza verdik, sildik vs. diyip ozelden?)
Cok tesekkur ederim. Elinize ve zamaniniza saglik
Eyyyy Sayın Yönetim, like butonuna "klasik smiley" talebimiz sümenaltı mı edildi? Bizi ya gülmekten yarılmak ya da aşık olup sırıtmak durumunda niye bırakıyorsunuz? Bizim beğenirken gülümseme hakkımız yok mu?
Birde şahsıma hiçbir konuda cevap verilmiyor saygıdeğer yönetim, beni bir muhatap alsanız tanıdıkça seversiniz emin olun şeker gibi adamımdır aslında.
Mobilden takip ederken twitter'dan yüklenen haberler ekranda görünmüyor. Haber linkine tıklayıp twittera girerek içeriğe ulaşılıyor. Düzeltilmesi gereken bir durum. İlgililere duyurulur
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi