- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Bana LAN diyen birini raport ettim
Ceza verince bildirir misiniz
Ceza verince bildirir misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Redface’i istemediğimi görüş olarak belirtiyorum. Ben redface istemiyorum.

Eski sevimliliğin yok, hödük gibi bir şey olmuşsun. Konu dışı oldu kusura bakmayın belirtmeden edemedim.Redface’i istemediğimi görüş olarak belirtiyorum. Ben redface istemiyorum.
Keyifler yerinde mi ustat?Eski sevimliliğin yok, hödük gibi bir şey olmuşsun. Konu dışı oldu kusura bakmayın belirtmeden edemedim.
Eylül başı için değerlendirilecek.Fanzin cikarilmali.
En basarili eserler secilip hikayelestirilerek youtube videosu haline getirilmeli ve hesaptan paylasilmali.
Bunun icin 2 ayri ekip kurulabilir, gonullu olacaklar icin baslik acilsin ugrasmak isteyenler cikarsa yapilmasi icin calismalara baslanir.
Yazilar da herkes tarafindan gonderilebilsin ama kurulacak juri tarafindan siralandirilsin ve ilk 5 yazi fanzinde, 1. yazi youtubeda yayinlansin.
Ne dersiniz?
Eski sevimliliğin yok, hödük gibi bir şey olmuşsun. Konu dışı oldu kusura bakmayın belirtmeden edemedim.
bu sozun asli "COK DA FI FI" dirÇok da umurumdaydı sanki.
Sadece Mahir bey takilmaz ona. Forumun 20% gider.Mahir bey için forum girişine alkolmetre konulmasını öneriyorum
Mahir bey içip geliyor, diğerleri içeride içiyor. Sıkıntı olmazSadece Mahir bey takilmaz ona. Forumun 20% gider.
güzelim falcao foto koymuş instagrama siteye link koyunca göndermiyor mesajı![]()

R

E

D

F

A

C

E

N

E

R

D

E

U

L

A

N

Raki yaninda p sever misin Zahircim?KUDUR
U
D
U
R
Raki yaninda p sever misin Zahircim?
P harfiyle başlayan hiçbir meze yemek adı bilmiyorum beyefendi. Teknik konuyu da dağıtma!