- 23 Aralık 2008
- 65.158
- 62.975
- 5.103
İyi mi? Senin adını verdimberkan yazıp başına ve sonuna :koyunca otomatik çıkacak.
![]()
:funs:
mumkun mu reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi mi? Senin adını verdimberkan yazıp başına ve sonuna :koyunca otomatik çıkacak.
![]()
bu kötü yav düzgün şeyleri ekleriz ama:funs:
mumkun mu reis
![]()
gay forumundan aldiydim zatenbu kötü yav düzgün şeyleri ekleriz ama
![]()

ne demek istedigini anladim ahbap..Bir discord kanalı açılıp orada sohbet muhabbet etsek sesli kanallarda güzel olmaz mı? Veya ona alternatif olarak başka bir uygulama düşünülebilir, site içinde de birşey olabilir.
hayırBir discord kanalı açılıp orada sohbet muhabbet etsek sesli kanallarda güzel olmaz mı? Veya ona alternatif olarak başka bir uygulama düşünülebilir, site içinde de birşey olabilir.
Abi istifa da bir hizmettirUygulama konusunda düzeltmeye çalışıyorum arkadaşlar ama henüz çözülemedi maalesef. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur ama net bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Yok yav Burak ben. Twitter'dan da konuşmuştuk bi kaç kez hatırlarsın belki.Ahmet Kolkoparan ağabey sen misin yoksa?

oradan bize arada selam çak dostumYok yav Burak ben. Twitter'dan da konuşmuştuk bi kaç kez hatırlarsın belki.
Artık fulltime antu'dayım
Orası çok zevkli şu sıralar, ara sıra ceza yiyorum ama işler tıkırıda gidiyor.![]()
Uygulama konusunda düzeltmeye çalışıyorum arkadaşlar ama henüz çözülemedi maalesef. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur ama net bir şey söyleyemiyorum maalesef.
Aynı alt yapıdalar sorun ortak.Bilemiyorum sizin elinizden birsey geliyor mu ama ayni sorunu Tapatalk da da yasiyorum. Ya hic bildirim gelmiyor ya da saatler sonra.