Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

onay sayfası nedir

aslında yaptığınız eylemi kaldırmak istermisiniz diye soruyor

Are you sure you want to remove your reaction?

her tıkladığımda bu oluyor nedense

bir de alıntı yaptığımda eskiden hemen alta geçiyordu sayfa yenilemeden ama şimdi sürekli cevap yaz sayfasına yönlendiriyor

aslında yaptığınız eylemi kaldırmak istermisiniz diye soruyor

Are you sure you want to remove your reaction?

her tıkladığımda bu oluyor nedense

bir de alıntı yaptığımda eskiden hemen alta geçiyordu sayfa yenilemeden ama şimdi sürekli cevap yaz sayfasına yönlendiriyor
bu neyden oluyor pcden mı telefondan mı uygulamadan mı tarayıcıdan mı

@Emrah Yıldırım Selamun aleykum Ben Barış Savaş ozelede giremiyorum kimsenin. Benim telefon patladıda yeni telefon aldım şifreyide unuttum. :LOL: Beni eski halime getirmenizi rica ederim:cigara:

1 mesajı beğendiğimde "Are you sure you want to remove your reaction? " diyor

sanırım bağlantı hızımın yavaş olduğu dönemlerde yaşanıyor

pc/chrome

1 mesajı beğendiğimde "Are you sure you want to remove your reaction? " diyor

sanırım bağlantı hızımın yavaş olduğu dönemlerde yaşanıyor

pc/chrome
is yerinde surekli bunu yasiyorum nedeni bilmiyorum ama sahsi bilgisayarlarimda bu derdi cekmiyorum.
is yerinde firefox kullaniyorum tipki kendi evimde gibi
wierd as fuck

bu arada ismail enver gibi bir adami gsc'ye kazandirdiginiz icin yonetim kuruluna ve tum gsc ailesine sonsuz tessekurlerimi iletmek istiyorum. onerilerimde var ayni zamanda ismail enver adli uyeyi derhal galatasaray efendileri unvanini verilmesini son derece onemli oldugunu dusunuyorum

bu arada ismail enver gibi bir adami gsc'ye kazandirdiginiz icin yonetim kuruluna ve tum gsc ailesine sonsuz tessekurlerimi iletmek istiyorum. onerilerimde var ayni zamanda ismail enver adli uyeyi derhal galatasaray efendileri unvanini verilmesini son derece onemli oldugunu dusunuyorum
:red:

iyice o'nuz oldum bu ne lan
herşey siz üyelerimiz için
quality assurance altında manual testing uyguladım şahsının üzerinde sistemin çalışıp çalışmadığına dair

1572658111576.webp

Geri
Üst Alt