- 3 Ağustos 2009
- 7.890
- 2.579
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür, böyle olmakta vardı kaderdeLeblebi yazıyorum.
Çok şükür, böyle olmakta vardı kaderde
Burayı yöneten tayfa akli basında ne yaptığını bilen ayakları yere basan insanlardan oluşuyor. Iyi kötü hizmet etmiş insanlari rencide edecek tiynette insanlar yok burada.Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
Peki görevinden atılanları niye küfür hakaret ederek ya da yaptığı hatayı kınayarak duyurmuyorsunuz?
@Ünsal Vardar mı?Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
Peki görevinden atılanları niye küfür hakaret ederek ya da yaptığı hatayı kınayarak duyurmuyorsunuz?
Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
@Ünsal VardarKendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
Kol kırılır yen içinde kalır Tamako.Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.
İsterseni seni önce mod yapıp sonra küfür ederek uğurlayabilirim.
Burayı yöneten tayfa akli basında ne yaptığını bilen ayakları yere basan insanlardan oluşuyor. Iyi kötü hizmet etmiş insanlari rencide edecek tiynette insanlar yok burada.
Her yeri 12numara.org zannetmeyin ya offff
gscimbom_mobil
12 numarada böyle şeyler olduğunu nereden biliyorsunuz?
sohbetinizi lütfen şu baslıkta yapınız
Genel Sohbet (Arşiv)
hamburg da yaşyan gurbetçi 1 gsli var mıdır forumdaHamburg'da yaşayan arkadaşım var. Bir şey soracaksan iletebilirim kendisine.www.gscimbom.com
bu alanda bir tebriğiniz varsa onu şahsıma sunabilirsiniz
şikayetler için -----> @emrah y. ile iletişime geçiniz.
Bu konuyla ilgili ne açıklama yapmıştı Denyo kardeşimizSohbete buradan devam etmek gibi olmasın ama sana hala öfkeli ve kızgınım Danyal Bey. Gerçek adımla başvurduğum üyeliği “lütfen ad soyad formatında başvurun” diye reddedişini unutamıyorum!
Bu konuyla ilgili ne açıklama yapmıştı Denyo kardeşimiz
İşte kendisi böyle 1 delikanlıdır.Yapmamıştı. Sen böyle bir şey oldu demiştin sanırım. Savunmasını yapmamıştı.
İşte kendisi böyle 1 delikanlıdır.
Zahir Mahir Tahir R. Koç'u öneriyorum.Mahir Tahir R. Koç daha iyi gibi.
fake gibi geldi demek yoksa onaylarım. bu konuda en elibol benimdir.Sohbete buradan devam etmek gibi olmasın ama sana hala öfkeli ve kızgınım Danyal Bey. Gerçek adımla başvurduğum üyeliği “lütfen ad soyad formatında başvurun” diye reddedişini unutamıyorum!