Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Leblebi yazıyorum.

1572951291349.webp

Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.

Peki görevinden atılanları niye küfür hakaret ederek ya da yaptığı hatayı kınayarak duyurmuyorsunuz?

Kendi istekleriyle moderatörlük ya da adminlik görevinden istifa edenleri, teşekkür ederek duyurular başlığında duyuruyorsunuz; güzel.

Peki görevinden atılanları niye küfür hakaret ederek ya da yaptığı hatayı kınayarak duyurmuyorsunuz?
Burayı yöneten tayfa akli basında ne yaptığını bilen ayakları yere basan insanlardan oluşuyor. Iyi kötü hizmet etmiş insanlari rencide edecek tiynette insanlar yok burada.

Her yeri 12numara.org zannetmeyin ya offff

gscimbom_mobil

İsterseni seni önce mod yapıp sonra küfür ederek uğurlayabilirim.

@Ünsal Vardar

ub.mesaji

Kol kırılır yen içinde kalır Tamako.

Burayı yöneten tayfa akli basında ne yaptığını bilen ayakları yere basan insanlardan oluşuyor. Iyi kötü hizmet etmiş insanlari rencide edecek tiynette insanlar yok burada.

Her yeri 12numara.org zannetmeyin ya offff

gscimbom_mobil

12 numarada böyle şeyler olduğunu nereden biliyorsunuz?

sohbetinizi lütfen şu baslıkta yapınız

bu alanda bir tebriğiniz varsa onu şahsıma sunabilirsiniz
şikayetler için -----> @emrah y. ile iletişime geçiniz.

sohbetinizi lütfen şu baslıkta yapınız

bu alanda bir tebriğiniz varsa onu şahsıma sunabilirsiniz
şikayetler için -----> @emrah y. ile iletişime geçiniz.

Sohbete buradan devam etmek gibi olmasın ama sana hala öfkeli ve kızgınım Danyal Bey. Gerçek adımla başvurduğum üyeliği “lütfen ad soyad formatında başvurun” diye reddedişini unutamıyorum!

Sohbete buradan devam etmek gibi olmasın ama sana hala öfkeli ve kızgınım Danyal Bey. Gerçek adımla başvurduğum üyeliği “lütfen ad soyad formatında başvurun” diye reddedişini unutamıyorum!
Bu konuyla ilgili ne açıklama yapmıştı Denyo kardeşimiz

fake gibi geldi demek yoksa onaylarım. bu konuda en elibol benimdir.

Geri
Üst Alt